@ Dilanjutkan...

Thursday, October 15, 2009

Berdasarkan poll dan komen-komen..


Dengan ini diumumkan..pemilihan pemenang adalah berdasarkan juri profesional..maka dengan pertukaran itu akan ada beberapa sedikit perubahan:

  1. Pelanjutan contest ini sehingga hari Ahad, 18 Oktober 2009..
  2. Senarai peserta akan diumumkan pada minggu hadapan..(in case ada yang termiss ke apa)..
  3. Top Ten akan diumumkan pada 25 Oktober 2009..
  4. Pemenang akan diumumkan pada hujung bulan..

    Juri
    Ibu telah melantik beberapa juri (ada dari kalangan bloggers macam Azza dan ada bukan bloggers)..so fair and square..nanti akan kami berbincang untuk pilih Top Ten dan kemudian pemenang...

    Harap semua sabar ye memandangkan penyertaan sangat banyak dan kebetulan bulan ni Ibu agak busy..

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

ahaks i tak msk leh jadi juri tak?? ekekeke

zh-ena said...

ingatkan dah terlepas peluang nak msk

~Zetty84~ said...

it's okay..!!
weolls tggu jerk result dari baby ibu..

wink2.. ;p

mamalieyna said...

bagus la tuh! pasti lagi meriah contest ni, dh lak juri khas yg adili..bagus2x.. :)

lailasani said...

lega sbb berdasarkan pilihan juri... heheheheh...
i tak reti nk meraih undi you!!

lailasani said...

hihihi.. dilanjutkan ke rupanya contest ni..
i dgn bersemangat pagi2 morning tadik antar.. hihiih...

CuTeMiUt78 said...

eemmm harap2 ada la harapan utk menang..

Honey said...

Nak menang ... Nak hadiah misteri ...

Farasela said...

Salam...saya baru je wat n3 utk contest nie...u leh tgk kat:
http://farasela.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
Sudi2 jengah ye...tinggal komen kalu ok atau tak...

yatie chomeyl said...

tenkiu lah melanjutkan dateline, sempat lagi nak join gak eheh. ni link nyer

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/10/si-chomeyl-berbaju-melayu-contest.html

harap2 ada lah rezeki nak menang (^-*)

LiesaVsMrsKhusairi said...

saya xconfirm dh hntr sy punya blog address kt ibu ker blum..rasa cm dah hantar tp xconfrm kn..so saya hantar sekali lagi ler...ni addressnyer...http://erynaraisya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop