@ Ditutup

Monday, October 19, 2009

Seperti yang diketahui..tempoh pertandingan telah pun tamat..sekarang adalah masa untuk Ibu senaraikan senarai peserta..setelah semua semak dan berpuas hati..juri-juri akan pilih pemenang..kasi Ibu masa dalam minggu ni ye untuk kasi senarai peserta..Ibu terlampau la bz..tapi juri-juri profesional dah masuk dan tejah..ada a few senarai diorang bagi kat Ibu yang tak cukup syarat..malam ni Ibu pergi check sekali lagi dan tinggalkan komen..jangan risau ye..just Tunggguuuu....

16 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CuTeMiUt78 said...

eemm... tgh duk sabar menanti ni.. harap2 tersenarai la hendaknya

umminabilah said...

huhu...kta pun x sabor ni..

cik intan (◡‿◡✿) said...

.hrp3 tersenarai
.aminnn (:

mamalieyna said...

hopefully tersenarai..dok tunggu2 gk komen dr pihak penganjur kt n3 tu..lom ada lagi..huhu.. kita tungguuu.. :)

Elyn said...

pergh mesti ramai gile kan masuk??

Honey said...

Nak sangat menang ....

http://hanifadhlina.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

AiNeRzA said...

jeng...jeng...kita nantikan...

aLoNg@Na said...

harap juga tersenarai..xsbr tggu komen juri2 ni...

hazeren_eryn said...

halamak..takutnyer kalu tersenarai dalam yg tak cukup syarat tuh..huhuhu..

AshAnas said...

kalau entry shira de prob, inform ek... dok tunggu gak ni...

PuteriGunungTahan said...

~~ masuk topten pon da bersyukur sgt...hehee...gembira sampai guling2..ahaha

nyizd said...

dapat join in pun dah happy sgt...all the best for everyone...

shuhada said...

suspen ni Ibu.. tak sabar betul. harap2 ada chance la kakak tu ye..

UmiDAnisH said...

uhuhuh...umidanish tertinggal lah... hope danish tersenarai

Ibu_Mysara Syauqeena said...

wah dah tiba masa juri2 wat pilihan yer..harap2 baby PMS ibu tersenarai la..tp masuk contest ni pon dah teruja...kalo top 10 lagi teruja..top 3 apatah lagi...hehehe

idah said...

haraap2 tersenarai la jugak...insyaallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop