@ Hadiah Untuk Anda

Thursday, October 29, 2009

Yeayy..hadiah untuk tempat ke 4 hingga ke sepuluh dah sampai ke tangan Ibu..Ibu preview sikit...


Eh..salah..ni bukan..ni Ibu punya..jangan mara aa..ini baru hadiahnya..

Wristlet untuk tempat ke 7 hingga ke 10..jutaan terima kasih kepada ToteBoutique..

P/s: Maaf ye kalau sesiapa Ibu termiss hari tu..maklumla banyak sangat....harap dimaafkan ye..yang last minute update Ibu direct kasi kat juri..tak tambah gambar kat post ye..harap maklum..sekarang dalam sesi pemilihan Top Ten...insyallah esok akan diumumkan..terima kasih...

17 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...

Cantiknya hadiah tu..jeles tengok..huhu..sapalah yang dapat..

AiNeRzA said...

ala comel...nak..nak...hihihihi

Sherry said...

fuyah.. cantik

Mrs. Adz said...

cantik la..klau dapat bestnye..

Elyn said...

yana kalo jadi juri dapat hadiah gak tak?? ekekek

iEfa said...

wah wahh menarikkss tatariks nyer..wink wink..sapekah tuan punye tuh yeh :D

D.O.U.B.L.E...S said...

salam ..kenapa gambar anak saya tak der pun..anak saya tak layak masuk ke?atau saya tak der ikut peraturannya..saya rasa semuanya saya dah ikuti...kenapa?

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..comelnya hadiah...

BabyIbu said...

Double S..hari tu dah bagi tempoh semakan..tapi takpe..yana dah update..gambar dah dihantar ke juri..maaf termiss..tq and good luck! :)

iedaLUVsham said...

alahai..cute sangat tu!!! :)

nonie said...

dah tambah ur add dlm bloglist... hari tu tambah link contest je... terlupa nak tambah link blog skali... sorry yea, harap dimaaf kan ;)

CuTeMiUt78 said...

wah.. smpi tmpt ke-10 dpt hadiah.. ya... emmmm klu tak menang.. dpt saguhati pun ok gak.. harap terpilih la...

D.O.U.B.L.E...S said...

tima kasih....baru hari nie buka blog..tu yang terlewat sikit tu...hehehheheheh tengok muka anak teruna saya tak der tu la yang megelupo tu hehehehheheh..harap2 tak der gambor tapi leh menang le yer...

PUTERA2PUTERI said...

cantiknyaaaa.....sukeeee nyaaaa.. nak la..nk la....eeee sapa yg bertuah tu no.....jd sok kita tengok...SAPA YG KENA!!!!!!

idah said...

fuh...cantik sgt.....best nyer klu dpt...

lovelywa said...

alalala..comey laaa..untungnye sape yg dapat..huhuuu

Drama Mama said...

cantiknya adiah! nyesal tak masuk contest aritu huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop