@ Jundeco Stickers Contest..

Friday, October 30, 2009

MomBloggersPlanet dan Jundeco Stickers telah menganjurkan satu pertandingan yang akan berakhir esok 31 Oktober 2009..maklumat lanjut..KLIK SINI..


Memandangkan Ibu nak pindah rumah baru..teringin juga nak deko..deko..deko..yelah rumah sewa tak leh buat lelebih kan..emm Ibu nak deko sikit bahagian ni..macam kosong ja..

Setelah membelek-belek design-design di Jundeco Stickers (semua sangat cantik dan menarik..waa..geram)..Ibu pilih ni..err cantik tak Ayah? Ibu pilih ni sebab design ni nampak simple, moden dan kebetulan sesuai dengan cat rumah Ibu warna coklat..hehe..oh ye..sticker cantik-cantik ni kita boleh lekat hias di rumah kita..macam wall paper la konsepnya..


Korang berkenan juga dengan sticker ni..masukla sini..harganya pun berpatutan..



Terima kasih kepada penganjur:
Jundeco Stickers

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CuTeMiUt78 said...

eemmm... nak kena tunggu.. ada rumah sendiri la baru blh buat camni.. nice gak kan

eezah said...

best dapat deko umah sendiri..mesti banyak idea kat kepala..kalu dah siap nti tunjuk lah ya..

PUTERA2PUTERI said...

wah mesti x sabaq ni nk masuk umah baru,,,deko ikut citarasa bersama tu yg best kan....nnti bila dah siap..tunjuk no....

d i d a said...

weh yana sesapa pun leh masuk kan contest ni? ttiba lak aku rasa bosan lalu masuk gak..hehe...

kalo dpt mmg best!

Elyn said...

woh ni hadiah paling menarik i rase ni!!

wallpapersdeco said...

kalau ada sesiapa berminat dengan wallcovering atau cari idea ke, boleh visit my blog..
http://wallpapersdeco.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop