@ Kepada: Peserta Si Comel Berhari Raya Contest

Wednesday, October 14, 2009


Disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan..

Malah di luar jangkaan...

Dan juga Ibu mendapat beberapa komen dan cadangan..

Ibu nak tanya pendapat semua ni..

Adakah pemenang perlu diundi..

Atau Ibu dan juri-juri yang bertauliah..

terus pilih pemenang?

Ibu buka poll di sidebar..

Undian sampai pukul 12 malam 14 Oktober sahaja..

Selepas itu..

Keputusan adalah muktamad...

P/s: Tq pada semua peserta..jangan risau..nanti Ibu melawat ye..minggu ni bz skit kena submit report..

38 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eRiNsZ said...

heheh nak tepek kt sini gak...
daku mao pilihan juri..
x lrat nak mraih undi huhu ~

mummy_ayu said...

pilihan juri profesional la..kalu pakai undi nie..ada yang tak ramai kawan macam me...ok..tq!

eila rahim said...

pilihan juri la mama..undi nie cam tak fair laa...pilihan juri yg bertauliah saje huhuhuhuhu

umminabilah said...

emm...pilihan juri lg bagus n fair...

iEfa said...

eeyeeayyy 87% kate juri...juri yer ibu .. fair n square utk org baru seperti kami :D

Miela77 said...

Yana..bg org yg x glamer cam k.iela lebih baik la pilihan juri..klu undi tu poning palo nak raih undi...huhuhu

~Zetty84~ said...

pilihan juri la...
kalu vote tu cam x fair laa...
kalu bloggers tuh member ramai...
of course dia akn menang..
tul x..?
pilihan juri lebih profesional... ;p

Mrs. Adz said...

daku nak vote untuk pilihan juri profesional..sebabnya undi pakai vote ni nak kena glamour la..kena terjah blog orang suh vote..kalau glamour tu mesti ade harapan nak memang..kalau tak,tipis la harapan..

itu hanyalah pendapat sahaja..yang tentukan tentulah penganjur..

Papa @ Mama Zara Sofea said...

saya da undi 'melalui juri'...

rasanya itu yg lebih adil.. kelak tidak menimbulkan isu nanti..

AshAnas said...

sy pernah masuk kedua2 jenis contest; vote n pilihan juri, n pernah menang sekali je; yg pakai vote... tp bg sy, sy lebih suka pilihan juri coz adil bg semua bloggers... takde la bloggers yg baru n kurang kawan rs kecik hati kan...

p/s: ponek nak raih undi tau!

Imma said...

betul tuu..adil for all..kita pakai pilihan juri laa..juri pro laa ok..
Kalau undian nih selalunya berpihak pada yg glamer but yet not talented..end up mereka2 yg talented teraniaya..cedihhh...padahal they deserve to be..kan Ibu kan..kan kawan2 kann..

Elyn said...

saya pilih juri!!

iedaLUVsham said...

pilihan juri lagi adil :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

pilihan juri pasti tepat.

pasti xde yg terasa hati lebih2 lagi bg blogger baru.

Azure said...

yea betul..guna la pilihan juri

ni kes malas nak 'merayu undi' la nih...ngeeee

My LiTtLe MiKhAiL said...

ye...juri2 jelah pilih..pastikan juri2 bukan kwn2 rapat peserta pertandingan..nnti unfairlah..juri2 elok org yg luar yg tkde kena mengena ngan blogger ni..

mamaEsya said...

pilihan juri...hehehe

zueyie said...

sy rasa pilihan juri lg ok kot. br fair and lovely rasanya..
kita dah join tp rasa babyIbu lom lawat kite lg coz tkde comment lg.
jemputlah lawat yer.
http://zueyie.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

♥iqah♥ said...

juri bertauliah lagi adil dan saksama.
mereka lagi tahu kreativiti peserta berbanding Orang ramai yang hanya tahu vOte sahaja.
sis , i chOose ' juri ' cOz its fair and square.
juri adalah yang terbaik !
:D~

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. setuju sgt klu buat pilihan juri je.. pun tak termampu nak raih undi...

Adinina said...

i think guna juri lebih baik dan lebih adil. :)

irma said...

pilihan juri paling tepat...kalo ikut undian sian pada sesiapa yg x ramai geng bloggers.....

nurul@cokolat said...

kalau vote ni susah.. nnti ada yg vote diri sendiri plak, kan?
so.. better pilihan juri :)

Noy said...

undi juri...cos noy tak ramai blog frens...hehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

betul tu yana
biar ler juri profesional yg tentukan
kekadang kalau undi nie...mmm x larat ler plak nak meraih undi
kalau yg glamour and byk kawan tu sure menang punya....he he he he

cam x adil ler plakkan
juri plak biar ler yg x kenal ngan para peserta...takut berat sebelah plak nanti...

Intan said...

Vote for pilihan JURI! Lebih adil for all new and old bloggers :)

lyna_mamafatin said...

mamafatin nak juri profesional yg judge...hehehe
barula adil...xle tervote diri sendiri..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

better pilihan juri.....vote2 ni kredit pada mereka yg glamer jer..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

saya lagi suka pemenang dipilih oleh juri bukan secara undian...kesian pada mereka2 yang kurang glemer di alam blog ni macam saya nak meraih undi simpati dari blogger2 lain..

sya said...

sya pun sokong pilihan juri...adil n saksama..

D@puR D@n OvEn said...

Pilihan Juri la best... Kami tak glamer, konpom org yang glamer mesti dpt byk undi...Silalah terjah blog saya ye...

smileykidz said...

Salam... tumpang war- war kat blog babyibu ya.
Kali ni ada kontest SENYUMAN CERIA SI KECIL pulak.
Sapa berminat, marilah join.
Babyibu nak join pun bolehh.. hihihi

http://smileykidz.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html

[-suziey-] said...

pilihan juri lagi adil dan bermakna bg setiap contest..sbb kalu pakai vote ni..kita berkawan sesama blogger dlm alam maya ni bknnya beso mane pn..nk raih undi pn bkn kita sorang masuk contest ni..kwn kita pn mask..n nk undi msti skali je bole..so dh serba slh n akhirnya kemenangan tu mgkin berat sebelah..hehe..
sy pnh join 2-2 jenis contest n alhamdulillah menang..tp menang contest by pilihan juri sgt la puas hati..letih wooooo nk raih undi..

Naz-Segalanya disini said...

nampaknya melalui pilihan juri dah 96percent..klu vote selalu tak adil

unlisted_one said...

Salam kenal Baby Ibu,

Elok melalui pilihan juri la...hehe,..entry tak submit lagi ni,..adoi!!

miemiey said...

saya vote tuk juri profesional...keputusam muktamat kan....

qaisarahanina said...

PADA PENDAPAT SAYA PUN BETTER PAKAI UNDI JURI PROFESIONAL.ADIL N SAKSAMA

LiesaVsMrsKhusairi said...

ha..ni saya punya blog...http://erynaraisya.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop