@ Mayday..mayday...

Wednesday, October 21, 2009

Baru lepas melawat blog..maaf tak sempat tinggal komen..slow sangat Internet malam ni..Ibu akan upload senarai peserta petang esok..Insyaallah..

Ini senarai yang ada problem sikit..sila submit balik di sini ye..yang tak cukup syarat..lepas betulkan komen balik di sini ye..

Tak cukup syarat

Buat masa ni dah hampir 280 peserta..terima kasih banyak-banyak atas sambutan anda semua..sebagai balasan..ada satu lagi berita gembira..tapi esok la ye Ibu umumkan..dah pinau biji mata ni..huhu

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

adusss..kesiannya...

kena rilekskan mata tu..

Intan said...

280 participants...wow!!! Mmg pinau mata tu Yana...he he.

By the way Intan nak ajak Yana dan sape yg sudi to join BabyIntan's Giveaway :

http://babyintan.blogspot.com/2009/10/babyintans-giveaway-cute-baby-in.html

Thanks :)

PUTERA2PUTERI said...

mak oiii ramainya....ciannya...msti mata letih kan.....semoga ada yg terbaik diantara yg terbaik no...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

yana, apa yg nak di perbetulkan erk...he he he..terconfuse kejap.

Mrs. Adz said...

280 participants..memang mencabar nak memilih ni..memang akan brpinar mata..sape la yang bertuah tu ye..

unlisted_one said...

Berita gembira? hehe,..tak sabar nak tau ni..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

yana : check balik yerk...zana dah betulkan

http://mezanna08.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

@>--ummi zahra--<@ said...

betulkan url je ker..?

http://mimiezan-zahra.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html

Elyn said...

wow ramainyer!! cam nk buat tesis plak yana nk kene check hihihi. gudluck

fazilzura said...

fuyohhh ramai nyeeeeeeeeeeee..

mmg sure ler mata pijau leps ni huhu

Liana said...

280? huhuhu... ramainya... Ibu rehat2 ler dulu yer...

iEfa said...

perghhh byknyer 280...bleh tekuar bijik mate..hukhuk...dudlak ibu...semoge bejaye mencari yg tecomey... (moge2 maisarah teplih :D)

ps: bykkan melihat kehijaunn..bleh ilang stress mate :D

sWeEtdARLinG said...

alhamdulillah nama ku tak tersenarai dalam senarai tak cukup syarat..!

silverose said...

ok dah tambah banner..hehehe..TQVM..

http://mysilverose.blogspot.com/2009/10/babyibu-si-comel-berbaju-raya-contest.html

"myheart"-abieyazaly- said...

salam ziarah kembali...ni link sayer ekk...k thanks

http://myheart-png.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop