@ New Blog?

Monday, October 5, 2009

Since Ibu dalam mood study sekarang..

Kebanyakan post pun akan melibatkan study..

So pada pendapat anda..

Patutkan Ibu post je di BabyIbu?

atau

Ibu buat blog baru khas untuk study..

Yelah blog ini kan dedicated to parenting..

Kang caca-merba pula..sila bagi pendapat yee...

dan klik poll bawah iklan Nuffnang..
Tq in advanced..

P/s: still sakit perut bangat..huhu

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

umminabilah said...

I think wat blog baru kot..khas utk hal2 study jek, I rase mgkin ramai yg x bminat nk bace n3 psal study tmbh2 yg study x tnggi, mcm I ni..he..he..ni my opinion jek..

Oyis said...

mana2 pon bole. but personally, kalo campur pon fine jg :)

CuTeMiUt78 said...

salam singgah... better buat blog yg lain..

♥Hernee Nazir♥ said...

pd sy buat blog yg lain..

karipapsayur said...

I rasa buat label baru tajuk "Master" ke "PhD". banyak2 blog karang nanti akan ada salah satu antara 2 da x berapa rajin nak update karang. kang kesian follower frustrated. Mommy yang masih study pun ramai kan?

zh-ena said...

rasanya klu campur pun takper..sambil2 tu blh tambah ilmu di dada yg tak belajar tggi nie eheh

mypapit said...

rasanya baik buat blog baru...

Elyn said...

bgs gak ade blog baru.... mane tau student yg nk buat research leh refer blog u yana!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop