@ Pengumuman Penting Ni

Thursday, October 8, 2009

Ibu ada beberapa pengumuman penting..
  1. Ruangan Tips - Mulai hari ini Ibu perkenalkan ruangan tips di mana Ibu akan kasi tips-tips yang Ibu dapat..macam Tips Ribena hari ni..lepas tu sama-sama la kita ulas k..

  2. Si Comel Berbaju Raya Contest - Kepada semua peserta..Ibu akan melawat semua blog dan komen..tapi slow-slow la ye..penyertaan sangat banyak dan Ibu agak sibuk sekarang..terima kasih atas sambutan anda..muah22..

  3. Hadiah Misteri - Juga pengumuman berkaitan dengan contest..ramai yang tak faham dengan concept referrer ni eh rupanya..ok macam nilah..pemenang hadiah misteri akan dipilih berdasarkan blog mana yang paling banyak klik blog BabyIbu..contohnya anda boleh promote kat banner contest..suruh click here..sapa yang paling banyak click ke BabyIbu (tak kisah ke BabyIbu atau contestnyer link)..akan menang hadiah misteri tu..haa..paham dak..(berbelit peneranagn Ibu ni..huhu)

  4. Dan..anda boleh lihat sape top 5 referrer kat sidebar Ibu (macam gambar bawah)..Ibu cuba update bila sempat ye..untuk hadiah misteri ni akan dijudge sampai 31 Oktober 2009..




Sekian..terima kasih..

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...

bagus jugak ada ruangan untuk tips kesihatan ni..kekadang kita ingat bagus utk anak/kita sendiri tapi sebaliknya memudaratkan pulak.

zh-ena said...

mmg bagus sbb kdg2 kita nie tau mkn n pakai jea..tak amik kesah pun ok ker tdk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop