@ Print Gambar Secara Online

Friday, October 16, 2009

Kalau dulu..kita ambil gambar guna kodak..so nak tak nak (even gambar tak jadi..kelabu asap..or kes tertekan kamera)..kena cuci juga..tapi sekarang dah senang..guna memory card..sama ada kamera digital atau kamera handset..semuanya mudah..boleh padam gambar kalau tak jadi..boleh edit kasi ilang jerawat..hehe..tapi itulah..walaupun banyak kebaikannya..kadang-kadang kita asyik simpan dalam pc/laptop..tak boleh tengok macam kat album..paling kronik..bila hard disk crash..semua gambar hilang..huhu (Ibu pernah kena ni).


Sejak itu..Ibu akan pilih gambar yang bernilai sentimental dan terus hantar print..dulu hantar kat kedai..tapi lambat, mahal dan kualiti tak elok..sekarang dah mudah..Ibu guna eoe Online..mesti ramai dah pernah dengar kan? Ibu pernah review kat sini dan kat sini..Ibu suka cuci gambar di eoe online kerana..

  • Lebih murah - Hanya 30 sen untuk 4R dan 50 sen untuk 5R dan free delivery untuk Rm35 ke atas..

  • Penggunaan Photo Express Software yang boleh mengupload gambar dengan pantas dan mudah..terdapat fungsi 'Auto Upload Resume' dan 'Photo Resizing'...sungguh menjimatkan masa dan memudahkan proses printing gambar..

  • Online photo album - Simpan dan kongsi gambar-gambar secara atas talian..tiada limit saiz..haa apalagi..jom buat album disini..


  • Aktiviti paling best untuk bloggers - Blogger's review program - just review mengenai eoe Online dan anda akan dapat 50 keping gambar 4R dan dua keping gambar 8R secara percuma..rugi la kalau tak join ni tau..Ibu dah dapat..

Haa..bestkan..so apalagi..jom melawat eoeOnline...cuci gambar-gambar si comel anda..kualiti dijamin..:)

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CuTeMiUt78 said...

eemmm.. nak try gak la.. seronok gak tu

mamalieyna said...

tu la kan, lama dok peram je pic2 dlm lappy, kena cuci gk aa pasni..

LuvZa said...

mcm tertarik je..qualiti gambonye ok x??

Elyn said...

aii pun pernah cuci kat EOE ni tp skang asik lupe je. seb baik u buat review pasal ni so i igt nk cuci gambar raya la!!

arnamee said...

Salam mama..:)

nak try la..mcm besh jerk.
lo mama tunjuk cntoh okke, gak:)

zueyie said...

salam,
ibuYana menarik gak. dah lamadah cari cuci ol ni. almaklumler ada anak kecik, susahla nk kuar umah. nk try la. oh ye, babyIbu mgkin tk smpat jenguk kite lg kot coz ekde komen lg. jemputlah..
http://zueyie.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raya-contest.html
peace..;)

:: PU3'z :: said...

nak try laaa
quite interesting
betul kee quality gambar ok????

:Nana: said...

betul ke unlimited storage? menarik sungguh.. slalunye online printing ada limit utk simpan gmbr nk print jer.. boleh lh try nnti.. byk gambar nk print nih..

This is .... said...

saya ada cuci gambar dengan EOE online.. tapi, tak guna software yang dia provide tu.. just manually upload.. for 4R photo, gambar cantik..tapi, utk photo 6R and 8R, quality tak ok..

my link: http://sayahappyslalu.blogspot.com/2009/07/little-update.html

Ayu said...

ayu dah try blogger's review program n dah dpt pun gambarnya percuma tu.sronok! klu ckp bab kualiti,depends pada gambar asal tu gak.mana yg ayu snap guna camera,mmg gambarnya cantik.guna hp lak ada yg ok n ada yg tak sbb keadaan gambar asal tu s'diri yg prob.

thanks ibu sbb bg review psl eoe online tu.dr blog ibu la ayu tau psl eoe online ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop