@ Q & A for Si Comel Berbaju Raya Contest

Thursday, October 1, 2009

Banyak pertanyaan yang Ibu terima..Ibu dah jawab tapi maybe tak perasan..so kat sini Ibu akan jawab persoalan-persoalan tersebut..

Gambar Raya tahun lepas?
Boleh je

Umur ANak?
Bawah 7 tahun (atas 7 dah tak comel..kira ensem lawa dah)

Kalau anak banyak?
Boleh letak satu post tapi gambar asing2..sbb nak nilai asing2..

Anak sepupu? Anak sedara?
Boleh je...

Nak letak gambar banyak?
Boleh tapi satu je akan dinilai..so better letak gambar yang paling cun..

Dan jangan lupa letak nama penuh dan umur serta direct link ke post tersebut..

Harap dapat membantu..tq

P/s: Weekend ni baru Ibu akan terjah satu persatu..tungguuuu!!

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zh-ena said...

NAK MSK..TAPI NAK TELEK2 DULU MANER GAMBO YG PLGGG CUN EHEH

Diyana Zulkifli said...

klu tkde baju raya rasmi baju kurung camne plak?hehe. damia mn ade baju kurung..mak aku buat gaun n topi ala2 ingris gitu kat die..haha.aku nengok syarat utama-baju kurung raya tu.heh.

UmiDAnisH said...

Emmmm.. saya da join, approve taK?

Nana Aziz said...

soalan sy sama ngn diyana zulkifli. klu nk letak gbr dgn bj lain selain bj kurung blh?

BabyIbu said...

zh-ena..telek jangan tak telek..hehe

pn donat n nana aziz..em tak bolehla rasanya..sbb baju raya ni kira baju kurung n melayu..kalu skirt nnti baju jalan2 pn boleh masuk..

umidanish..jap belum check satu-satu lagi..tak sempat..hehe

Riena said...

hai BabyIbu.....Saye pu teruja nak masuk contest nie...by the salam perkenalan...saye dah follow awak....

Asmahani said...

hi, nice blog! teruja nak join contest u ni, dah jadi follower, nanti pilih gambar dulu.. :)

eila rahim said...

hi, nice blog! teruja nak join contest u ni, i dah join!!!!
happy2..last minit nie...

eila rahim said...

upss nie link kite ekkk

http://busanaeila.blogspot.com/2009/10/alam-semuajumaat-pas-bosannyer-nak-wat.html

miss naen said...

salam...bawu berjumpe blog puan waktu berjalan2 ditepi pantai ketika free..hehe..

arap2 masih sempat...
ini link saye

http://lanteranhati.blogspot.com/2009/10/si-comel-berbaju-raye-contest.html

MamaAsyraf said...

alamak..nak join..tapi ada facebook je..tapi x reti camna nak buat guna facebook..leh sesapa ajarkan..
saya ni buta IT sikit..TQ

رضا رمضان said...

شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام
شركة نقل اثاث بالدمام
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف بالاحساء

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop