@ Tips..Tidur

Friday, October 9, 2009

Sewaktu anak nak tidur atau tidur-tidur ayam..cakap kat die sepenuh hati dan sejujurnya yang kita sayang kat dia, dia budak baik, dia anak soleh, dia budak kuat, tak sakit, dia budak pandai dsb..ini adalah sebab semasa tidur-tidur ayam ni otak kanan sedang bekerja, otak kiri dah tidur dah..otak sebelah kanan ni lebih efektif sebenarnya dari otak sebelah kiri tetapi kena practise sikitlah penggunaannya..selamat mencuba..


Tidur-tidur ayam ke jaga-jaga ayam ni Ammar?

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

oo bagus tips ni. cumanya kan, aisyah ni tido nak kena breastfeed dulu, so bila dah sesama atas katil tu... kdg Ibu nya kroooh dulu... hudus sungguh perangai. harus sabar n bercekang mata sket la, kasi tggu dia tido baru ibu bole tido... huhu

nurshariza mohmad samiri said...

bagusnye tip nie... nak blik blh partik kat amin..sbb amin nie suka tido2 ayam..takut mama dia lari.. heheheh

aNnAsUeJiE said...

tips yg bagus! tq! ;)

nurul@cokolat said...

good info! tq for sharing yea.. :)

yatie chomeyl said...

insya Allah akan cuba di praktikkan

Elyn said...

wokeh2 blk ni nk praktikkan!!

PUTERA2PUTERI said...

tips yg diberikan tu mmg berkesan sekali...ieta selalu dok partik kt ank2 masa depa tidoq2 ayam gitu....

Hanz said...

agree belaka...bagus kembangkan lagi pada kengkawan...

Drama Mama said...

pernah dengar jugak ni, good tips. tapi kalau dah tido lena tak bole eh? irfan ni kalau time tido ayam i bisik2 dia suka terjaga, but dok try jugak lah

geeda said...

hehe...bagus betul la info ni...
kena slalu buat ni...semoga fara jadi orang yang berguna dan solehah hendaknya...

zh-ena said...

biasanya ena yg tertido dulu dr bby ena..heheheheh mcm maner tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop