@ Tote Yang Cantik

Friday, October 9, 2009

Seminggu sebelum raya Ibu terima parcel daripada Kak As..pemilik Tote Boutique..waahh sangat cantik..Ibu sangat suka tote buatan tangan Kak As ni..ada bag tote biasa, tote untuk telekung dan diaper bag..ni haa cuci mata sikit..

Cantik kan? Sebenarnya Ibu order 3 biji..lagi satu belum siap (sabar menanti ni)..yang dah dapat tu untuk adik Ibu si Tiqah dan yang kecil kasi Mak Tok..yang dua wristlet tu pula dapat free..tq Kak As..sangat-sangat cantik...

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Liana said...

ibu... lawarnya... ummi hari tu ada gak nak tempah! Tp, dia dah tak ambil tempahan... nie tengah tunggu bila lah dia nak buka untuk tempahan... memang sangat cantik!

BabyIbu said...

Ha ah..Kak As buat part time so..kena slow n steady..sib baik cepat hari tu..takpe nanti die open balik..kita serbu..hehe

zh-ena said...

cantik2kan..hari tu ena tanya pun dh fullbooking kena tggu dulu klu nak order

Elyn said...

handmade?? cantik tu.....

Ada Ayrissa said...

cun2...

Oyis said...

cantek nya! nak pengsan tgk!!! i want one!!!! (2, 3, or 4 pon bole! :P)

Hanz said...

memang suka buatan tangan Kak As, me pun pernah order tapi order pencil case

Baiti @ Mizz Zizee said...

Waa cantik2 Tote niee...handmad errkk...huhuhhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop