@ Baby Warehouse Sales November 2009

Thursday, November 12, 2009

Dah lama tak update pasal sales..sebabnya? Ibu sekarang kurang bershopping..hehe..tapi kali ni nak shopping sikit. Sebab baju dan seluar Ammar semua dah singkat dan ketat. Seluar panjang dah jadi 3 suku, baju pun dah ala-ala Salman Khan..hehe. Maka haruslah kena pergi kali ni kan Ammar sayang. Ini antara warehouse bulan ni:

Fabulous Mom Relocation Crazy Clearance Sale (12 - 15 November 2009)
Banyak barang untuk Ibu yang nursing dan juga breastpump
Maklumat lanjut KLIK SINI


JCard Privilege Shopping Day (13 - 22 November 2009)
Dulu Ibu banyak borong barang Ammar kat Jaya Jusco..KLIK SINI
Maklumat lanjut KLIK SINI


Pureen Stock Clearance Promotion (21-22 November 2009)
Ini wajib nak pergi kali ni. Nak cari baju basahan. Ibu dah pergi dua kali KLIK SINI dan SINI
Maklumat lanjut KLIK SINI


Poney Warehouse Sales (6-15 November 2009)
Yang ni pun best..Ibu sangat suka baju Poney..kain die sejuk dan lembut..tapi Ayah tak nak pergi..ada sesiapa sudi bawa Ibu pergi sana..hehe..nak tahu pasal pengalaman Ibu pergi dulu..KLIK SINI
Tempat: SACC Mall, Shah Alam




5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Drama Mama said...

aaa dulu my sister pegi warehouse sale poney dia spent about 2-300 dapat dekat 40 pieces! best sangat, baju untuk pakai kat rumah. murah betul kan.

kat penang ni macam takde ja huhuhu

Elyn said...

info plg besh dan berguna heheheh.... berguna utk bershopping dgn berhemah (cewah ayat tak le blah)

zh-ena said...

sales poney tu blh la terjah mlm nie dekat ajer kat rumah

eezah said...

pernah jugak gi pureen sale..memang berbaloi kalau nak beli barang2 baby..

eiNa said...

cis.. suma sale seblum gaji.
so abaikan..(smbil menangis dlm hati nii..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop