@ BabyIbu Giveaway: TOP 10 Members

Thursday, November 19, 2009

Apa ni? Ini bukan contest. Cuma giveaway kecil-kecilan. Tak susah pun. Macam mana nak sertai? Cuba tengok sidebar Ibu. Ada ini kan?



Top 10 Members ini adalah berdasarkan siapa paling rajin masuk blog Ibu. Tak kisahla korang nak tolong promote giveaway ni atau korang rajin nak masuk baca post Ibu lama-lama. Yang penting ranking tu adalah berdasarkan siapa paling rajin melawat. Tarikh tamat giveaway ini ialah: 31 Disember 2009.

Hadiahnya Ibu tengah fikir lagi. Nanti Ibu umumkan. Sesiapa yang sudi nak sponsor just email Ibu di babyibu at gmail dot com. TQ.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

asmaa said...

saje-saje nak join jgk...hehehe

[-suziey-] said...

hehe..kita mmg hari2 jenguk sini tgk mcm2 tips n promotion :) minta2 la bole jadi pemenang..ekekke:p

pstt..jom join blogger's famili day..visit my blog k for details :)

CuTeMiUt78 said...

wah... baik hati ni.,.sebelum2 ni.. memang selalu gak dtg... harap tersenarai la hendaknya

eezah said...

best ni..nak cuba jugak..

fazilzura said...

hope got my luck

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Memandangkan ni blog wajib terjah setiap hari...maka kena join la nampaknya :P

Sherry said...

wah fun ni

Sherry said...

blogged http://whatsmorethanblog.blogspot.com/2009/11/babyibu-giveaway-top-10-members.html

Manjakusayang said...

wah!wah! ibu...bestnya nie... Tak sabo menunggu!

Elyn said...

wow giveaway lagik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop