@ Error ni

Thursday, November 19, 2009

Maaf dipinta..coding untuk TOP 10 Members salah tadi..huhu..ni baru Ibu perasan dan update..sekarang baru betul..so Good Luck semua!!

Pengumuman
Sesiapa nak voucher AliceWonders (dapat diskaun 30%) boleh komen..NAK VOUCHER..first come first serve ye..(Ibu tak jadi beli sebab tarikh akhir guna 22 November 2009-elaun tak masuk lagi..haih)..

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...
This comment has been removed by the author.
eezah said...

ku nak cuba ni..hari2 masuk blog yana ni..

MaMa ZuRa said...

nak nak.. :)

selalu juga masuk sini..Best!

MaMa ZuRa said...
This comment has been removed by the author.
fazilzura said...

heheheh tu ler.. dari td ku mencarik x jmp2 ...

Sherry said...

I like Silver Knight Leather Backpack

tapi x boleh beli wang x cukup nak bayar ni tu semua.. even got the coupon pun same

hayatizain said...

salam
saya punya voucher pun sama expired 22hb. Gaji belum masuk. huhuhu..sapa nak boleh email me at hayatizain@yahoo.com for password

Elyn said...

top ten tu die updet auto ek??

CuTeMiUt78 said...

la., alkisahnya.. patut la..

CuTeMiUt78 said...

eh.. nak kena sign in dulu ke baru blh ditrace berapa kali dtg visit.. mana nak klik sign in tu

BabyIbu said...

kena sign in guna google..

eezah said...

yana,kita selalu jengok blog yana ni,jadi byk pulak bila sign in? cam segan pulak nak masuk selalu..

BabyIbu said...

hehe..apa nak segan..tak kisah pun..lagi bagus..wink wink..em btw tq sudi melawat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop