@ Hari Mingguku

Monday, November 9, 2009

Hujung minggu lepas budget nak siapkan Ibu punya literature review. Tapi biasala..asal semangat je mesti ada dugaan. Ammar muntah-muntah dari hari Khamis..mula-mula sikit je. Masuk hari Sabtu makin teruk. Asyik muntah dan badan mula panas. Dr bagi ubat muntah dan angin. Kesian sangat badan sampai lembik. Sampai ke hari ni tak sihat lagi itu yang Ibu tak sempat nak keluarkan list pemenang.

Diharap kepada semua pemenang (termasuk top ten)..sila email Ibu nama, alamat, no telefon, nama anak dan tempat yang dimenangi (no 1 ke top ten ke) DISINI. Hadiah semua dah dapat. Insyaallah bila Ammar dah sembuh Ibu akan uruskan penghantaran. Terima kasih semua dan doakan Ammar cepat baik ye.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...

ala cian kat ammar tak sihat lagi ya..best siapa yang dapat hadiah tu..tahniah sumanya!:D

[-suziey-] said...

get well soon ammar..

ok nnti kita email details..

[-suziey-] said...

erkkk..ape emel address yek..jenuh cari 1 blog xjmpa:D

BabyIbu said...

kat contact me tu eh..tq

Mrs. Adz said...

nak tanya ni..top ten pun dapat hadiah ke..

Elyn said...

lor ammar pun tak sihat?? cepat baik ye ammar!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop