@ Minggu depan sampai Insyaallah..

Friday, November 20, 2009

Hadiah pemenang Si Comel Berbaju Raya sudah dipos pagi tadi dan voucher code sudah pun diemel..ada 3 orang lagi belum bagi alamat..


Pack dah seminggu ni


Dah tempek alamat..

Senarai pemenang yang belum dipos hadiahnya kerana tiada alamat (Ibu dah roger tuan punya blog tapi masih belum ada jawapan):


P/s: Orang pejabat pos tanya, meniaga apa ni kak? Hehe..macam berniaga pula kan..memgusung sampul bnayak-banyak..apa-apa pun tahniah kepada pemenang dan terima kasih pada sponsors yang terlibat..

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

D@puR D@n OvEn said...

tak sbr rasanya nak dpt hadiah dari babyibu...dah excited ni walaupun tak menang grand prize. hehehe

IZAN said...

waaa.. bestnyerr bestnyerrr!! tak sabar gak nak tunggu hadiah sampai... tak kira la apa pun hadiah nyer tapi suka 'feel' dapat hadiah tuuu.. heheheheheh. Anywayy thanks a lottt yek babyIbu!!!

p!nkerton said...

tak sabar nak tunggu hadiah sampai.. tq BabyIbu :)

fazilzura said...

bnyak betul bungkusan ...
heheheh org kat pos pun pelik yek ..

sekali anto bnyk

Elyn said...

jgn lupe nama i ye ehehehehe

aSRa said...

slm babyibu,
juz saw the result...alhamdulillah...
will email u my details...tq dear..

AshAnas said...

yana, dh dapat hadiah, dh pakai dh... thanks.... ni nk mcari mainan utk anas plk guna voucher tu... thanks a lot...

Diana Jamil said...

omakaih...pki smpul um lg tuh...tau dek VC nayo nih...hahah...mmg patutpun la org kat pej pos tu tanya...sbb hampir setiap mggu sy pun g pos barang2 org beli...kat um ni da ramai org niaga da...heheh
(kite ni nm je satu um...tp xpernah tesempakpun erk...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop