@ Satu kepuasan..

Monday, November 2, 2009

Another parcel for para pemenang..waahhh tak tahan tengok bag cantik-cantik ni..kali ni beg daripada gin&Jacqie..cuci mata dulu semua ya..thanks a lot gin&Jacqie..


Ramai orang tanya Ibu..kenapa suka anjur contest? Sebab utama Ibu anjur contest ialah Ibu suka perasaan dapat kasi hadiah..sebab Ibu tahu betapa bestnya bila kita dapat hadiah..boleh senyum hingga ke telinga..hehe..

Sebab tu Ibu sanggup..walaupun sibuk dengan PhD dan Ammr..Ibu still sanggup luangkan masa cari sponsors dan buat review untuk sponsor apa semua (nak sponsor sendiri tak mampu..huhu)..walaupun ada yang kata buat contest ni (lebih-lebih bila ramai yang participate) umpama cari masalah sendiri tetapi kepuasan yang Ibu dapat daripadanya adalah tak terucap..sangat best (haha..pelik ke Ibu ni?)...

Motif Ibu hanya nak kasi hadiah..the contest itself adalah penyebab untuk bagi hadiah..yelah takkan nak tanya sape nak hadiah..dan kemudian bagi je kan..dan kemudian bile melibatkan sponsors..kenala ada give and take..sponsors takkan bagi hadiah free-free..kena la ada benefit untuk pihak sponsors..sebab tu la ada syarat untuk link diorang, mention diorang dan review hadiah yang diterima..

Apa-apa pun Ibu percaya..buat baik dibalas baik (what goes around..comes around..betul ke ayat ni?)..dalam hidup ni..kita kena ada timbal balas..hehe..dah merepek pula..apa-apa pun diharap semua sabar ye tunggu pengumuman pemenang..maybe esok..insyaallah..kepada yang tak tersenarai..jangan sedih atau give up..nanti Ibu anjur contest..cuba lagi k..semua yang masuk comel-comel..sampai pening Ibu..

Untuk pengetahuan anda, juri-juri pilih tanpa nama dan lain-lain maklumat..just gambar je..ini untuk elakkan bias dan sebagainya..apa-apa pun terima kasih sudi masuk contest anjuran Ibu ye..kita tungguuu.....

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

unlisted_one said...

cantiknya beg tu..tapi takde rezeki la kali ni..huhu..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wowiey..sedih tak menang :( hikss

ibu, meh laa join contest blog me kat sini

http://elissmie.blogspot.com/2009/11/reka-tagline-produk-dan-menang.html

Sherry said...

cute and pretty sad to say I broke

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik la beg tu.. emmm tapi takde rezeki.. sebab tak tersenarai pun.. takpe lain kali buat lagi contest ya

AyuArjuna BiGoshh said...

cantiknya la beg tu...congrats ibu for your work hard....untuk menjayakan contest yang dianjurkan

anamarza said...

Walau sibuk tetap berjaya anjur contest ya, tahniah!!!!

PUTERA2PUTERI said...

cantiknyaaa...tahniah sapa yg bakal dapat nnti....yana ..pas ni wat lg contest.....

Elyn said...

wow wiiii cantik tu!!!

D@puR D@n OvEn said...

wow!!! cantik sekali beg-beg tu..Tak sabar nak tunggu sapa pemenangnya.

eezah said...

comelnya beg tu..jangan lah cedih kalau tak menang.nanti yana buat lagi contest ek..huhu..

Hanz said...

setuju..satu kepuasan bila dapat hadiah & bila bagi hadiah especially kalau disertakan dengan kempen sekali..beruntung saper dapat beg tu

free2,luangkan my current giveaway too! :>
http://thehoneybunch.blogspot.com/2009/10/sticky-mode-chatterbox-1st-anniversary.html

Zalia Firdina said...

dah dapat hadiah tu.. thanks babyibu... cantik.. len kali anjur lagi contest yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop