@ Alhamdullilah Allah mudahkan urusan..

Sunday, December 20, 2009

Ibu sekarang dalam fasa mengumpul data bagi PhD Ibu. Setelah selesai menyiapkan soalan soal-selidik, Ibu kena sahkan dengan pakar, buat pre-test dan bangunkan guna online survey. Alhamdullilah semua dah siap. Kemudian timbul satu masalah iaitu untuk disribute survey. Disebabkan Ibu punya domain adalah pelajar pascasiswazah di fakulti Ibu, Ibu kena dapatkan email mereka.



Adeh..sekarang musim cuti dan kebanyakan pelajar pulang bercuti. Sebelum balik ke Kedah Ibu sempat minta email daripada beberapa pelajar yang Ibu jumpa di lab. Tapi mana la cukup. Ibu contact UM punya survey unit, kata diorang akan ambil masa untuk dapatkan email tu sebab kena filter semua email pascasiswazah. Aduh sudahla dah terlebih due date ni (patut awal bulan dah distribute tapi sangkut sebab ada masalah masa nak onlinekan soal selidik tu).Huhu. Pening kepala Ibu sekejap.

Tapi tiba-tiba last week, Ibu dapat email daripada fakulti mengenai fire drill yang akan dibuat di fakulti. Sekali Ibu tengok, email itu dihantar kepada semua pelajar pascasiswazah fakulti (maknanya Ibu dapat tengok semua email pelajar pascasiswazah). Ya Allah..rasa lega sangat. Maka Ibu bolehla forward link ke survey kepada semua pelajar pascasiswazah. Ya Allah terima kasih kerana permudahkan urusanku. Semoga mereka yang menerima email itu sudi menjawab soal selidik Ibu. Aminnnn.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miemiey said...

ibu ni keje apa yee...saya baru mengenali ibu so tak tau lagi...

BabyIbu said...

emm sy full time student skrang ni..part time RA..hehe

yatie chomeyl said...

gambatte ne...

Elyn said...

amin.....

eezah said...

alhamdullilah..

CuTeMiUt78 said...

syukur alhamdulilah... dipermudahkan semua urusan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop