@ Baby With Transport Contest

Wednesday, December 2, 2009

Ini pula contest anjuran UmmiNabilah. Tema kali ni ialah Baby With Transport (transport mainan bukan betul-betul tau).



Gambar yang dipertaruhkan kali ni diambil masa di Tasik Darulaman Jitra. Kereta yang dibayar sebanyak RM3 untuk 10 minit ini boleh dikawal dari jauh. Sebab Ibu yang kawal melelong juga la Ammar dibuatnya. Ammar sangat suka naik kereta ni. Konon-konon die la drive siap betulkan side mirror dan pusing stereng dengan beriya sekali. Setiap kali Ibu ter'brek' sebab tak pandai kontrol, Ammar terus tekan hon (macam Ayah die selalu buat la tu). Ini gambarnya..



Nama: Mohd Ammar Bin Mukhlis
Umur: 1 Tahun 7 Bulan

Pertandingan tamat pada 15 Disember 2009. Mari join ramai-ramai. Maklumat lanjut KLIK SINI.

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. cute je tgk.. good luck k

AiNeRzA said...

kalo kita naik kereta tu muat x? Hihihihi

eezah said...

comel je ammar naik keta tu..ammar berangan lah tu macam ammar je drive..

Mama_Aqish said...

wah...bukan main lagi ammar dengan ketenyer...tomei gitu

~~@lyci@~~ said...

amboi, besarnya keter ammar.. gud luck ye..

umminabilah said...

salam...dtg jguk n3...ok all done...gud luck ekk

Rugby rules said...

A fixed-wing aircraft, usually called an airplane, aeroplane or plane, is an aircraft capable of flight using forward motion that causes air to pass over its wings to generate lift.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop