@ Cuti dan Belajar

Monday, December 14, 2009

Bulan ni nampaknya kaya dengan cuti. terutama untuk orang Selangor.  Jumaat lepas cuti Sultan Selangor, Jumaat depan cuti Awal Muharam, Jumaat tulat cuti Krismas dan Jumaat tungging cuti New Year. Wah wah wah..bila Ibu balik Jitra banyak pula cuti. Kalau Ibu kat sana confirm Ibu ajak Ayah pergi ukur shopping complexs..hehe. Maklumlah tengah sales duit biasiswa baru dapat.

Demam Ammar dah baik barulah boleh pegang lap top ni. Itu pun tak habis lagi check email. Maklumlah Internet limited kat sini. Huhu. Itu yang sekarang tak sempat nak berblog.  Lembab sangat Internet. Lagipun sekarang kena kerja keras sikit ni. Nak siapkan literature review. Balik nanti Ibu kena pergi kelas. Kelas Research Methodology. Lepas tu kena start part programming pula. Lemah betul Ibu part programming ni. Lama sangat tinggal. Takpleah doa-doakanla semuanya lancar. Nak cepat siap ni (kononnyalah). Doakanlah ye. Amin...

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Atiqah said...

tiqah pun nk kena blk smbung wat tesis..nk wat bhgian collect data and analysis..
Alhamdulillah literature review and methodology lulus..
all the best kak

yatie chomeyl said...

bila dh start programming, mula lah mata macam nak terjojol tgk coding tu semua...nak2 lagi bila nak cari error..hohoho...mau juling anak mata ehehe

lin said...

tgk yana smbg belaja,teringin nk jadik student balik..huhu

AiNeRzA said...

kalo nak sambung belajar...nak ambik aper yerk...dulu IT...kerja finance...hihihihi...pening nih...last-last dok sonyap...ssshhhh

nurul aziyana said...

dok sane besh ler shopping complex bnyk ek..bnyk tmpat nk cuci mata n cuci dompet..hihih

CuTeMiUt78 said...

eemmm good luck k... seronok gak kan.. bila dpt sambung belajar ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop