@ Demam

Friday, December 11, 2009

Dah dua hari tak bersiaran..sampai je ke Kedah, Ammar demam panas..mungkin sebab banyak travel or pertukaran cuaca..sangatla merap manja..nak melekat dengan Ibu je apa pun tak boleh nak buat..Ini baru ok sikit kalau tak panas mencecah 39 darjah celcius. Risau Ibu dibuatmya. Habis satu badan Ammar Ibu jelum dengan air asam jawa dan bedak sejuk.

Internet pula limited. Asyik kena berebut kongsi satu broadband satu rumah. Huhu. Klah Ammar dah panggil. Kalau sempat nanti sambung. Study Ibu pun tak jalan huhu.

P/s dari Ammar: Auntie2 semua doakan Ammar cepat sihat ye..muahhh!!

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Manjakusayang said...

semoga Ammar cepat sihat yer... Jangan lupa makan ubat :)

mummy_adam said...

get well soon dear :)

Mila_ibu najihah said...

sian kat ammar..cepat2 sembuh ye ammar cyg.
Nway, ibu ammar cuba la try lap ammar dgn air ramasan daun bunga raya pula..dianyer lendir tu pun ada cooling effect. Sy slalu guna tu je utk najiha.

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian ammar ya... semoga cepat sembuh k... memang kan.. klu anak demam ibu2 mesti risau hover kan..

eezah said...

semoga ammar cepat sembuh! jgn takut makan ubat ya..

Elyn said...

lor sampai sana demam pulak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop