@ Help Plz!

Wednesday, December 30, 2009

Ada sesiapa tahu kedai alat tulis yang best (besar/banyak barang/murah) area Petaling Jaya/Kota damansara/UM? Terima kasih ye.

P/s: Ibu dapat duit untuk shopping alat tulis ni..semangat-semangat...

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

@e_da said...

ada tapi kat taman melawati.. kira dekat gak kot..

Hanz said...

Taman Melawati...the place I've been brought up..kat saner banyak kedai stationaries especially art supplies since dekat ngan Malaysian Institute of Art.

Kalu kat KD, dalam Dataran Sunway ni ader..same row with Nasi Lemak Antarabangsa...

~~ciklinn~~ said...

ermmm...sellau kalu murah ni kat mydin lah..tapi tka taulah kualiti dier camner

atfina said...

dekat area glenmarie ada satu stationary shop (mcm warehouse pon yer).. pada saya mmg besarla.. exact location susah nk habaq.. but if you're from glenmarie and moving towards shah alam stadium..the shop is on your left.. on your right will be politeknik... hope the info helps tho not really PJ / kota damansara area..

nurul aziyana said...

dpt duit mmg bez kan

azzamoro said...

CZIPLEE kat bagsar. jalan telawi. rambang mata.

Imma said...

you may want to try to drive to Seksyen 2 Shah Alam, opposite kompleks makan2 MBSA..cari kedai alat tulis Maria and Nelson Art..(dua-dua kedai dalam row yang sama) situ banyak alat tulis super duper complete..boleh tahan jugak laa nak kata mahal sgt pon tak..murah sgt pon tak..students affordable..

Sherry said...

I saw shoplot which is from subang jaya to giant shah alam... pass the petrol station can see shoplot that sell stationery, its big.. shop coz they combine.

Oyis said...

hehe ... utk student2 matang (ehem.. bkn tua) mcm kita ni it's that time of the year utk berbelanja tanpa guilt kan? atas tiket alat bantu belajar hehehe... i oredi did my stationery shopping... best2... enjoy the moment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop