@ How Do You Organize Your Bag?

Thursday, December 17, 2009

MBP dan Gin&Jacqie telah menganjurkan satu contest yang bertemakan How Do You Organize Your Bag?. Since Ibu ini adalah peminat setia Gin&Jacqie so apa lagi harusla join kan harap sempat la last minute entry ni. Em Ibu memang jenis orang yang suka beg yang tersusun. Sebab itula Ibu selalu beli beg dari Gin&Jacqie. Begnya banyak poket dan ruang simpanan. Sesuai untuk Ibu.

Antara barang yang wajib ada dalam beg Ibu ialah purse (untuk simpan duit dan kad-kad penting), wristlet, handset, sebuah buku kecil dan pen (andaikata tiba-tiba dapat ilham pasal study ka..shopping kaa..keke).




Dalam wristlet pula Ibu simpan make up seperti lipstick dan bedak, kad touch n go (senang nak ambil kalau naik lrt) dan juga strepsil.




Tapi sejak ada Ammar ni, senarai bertambah lagi dengan pampers, botol susu, tisu, biskut dan juga mainannya.





Jadi selalunya Ibu akan cari beg yang banyak poket untuk memudahkan Ibu mencapai barang. Tara..inilah beg Ibu.




Tapi bila selalu tukar beg, kadang-kadang banyak barang yang tertinggal di beg yang lagi satu. Sebagai penyelesaian, Ibu ada beli beg dari Gin&Jacqie. Konon beg kecil yang boleh dipakai kalau pergi dekat-dekat dan senang just letak je dalam beg lain bila nak keluar. Memang cantik, confirm tak tinggal barang dan senang nak organize barang. Organize Anne namanya. Tara..cantik kan?





Erk tapi tak muat pula dalam beg Ibu. Tengok..haru-haru.





Jadi sebab tu Ibu masuk contest ni supaya boleh menang Organize Jacq pula yang lagi comel dan memandangkan Ibu dah beli wallet kecil yang muat dengan Organize Jacq tu. Ibu suka yang warna merah ni. Dengan Organize Jacq ni Ibu mudah nak tukar-tukar bag. So wish me all the best ya!!




9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...

kita pun suka beg yg banyak poket ni..senang simpan & ambil barang..tambah lagi ada anak kecil banyak barang nak bawak..

boat produts said...

Is it possible to organize a tote bag so everything is not cluttered at the bottom?

munirah said...

suka..suka..simpan brg dlm handbag dan senang dicapai..
GOOG LUCK ibu

♥Hernee Nazir♥ said...

gud luck ye :)

Elyn said...

i pun ske pakai beg yg byk poket. senang nak cari brg!!!

CuTeMiUt78 said...

eemmm sama la.. kita pun skee bag yg byk poket2 ni... klu dulu masa belum kawin skee yg simple je.. tapi sekarang ni.. dah kawin.. macam2 benda nak isi kan

AshAnas said...

congrats! dah menang pun...

atfina said...

ada nmpak beg ni pada Isetan leaflet.. uhuhu... mahal jugak harganya yer...

Rugby rules said...

Drivers and fairway woods should be placed in the top. In other words, the longest clubs go toward the top and the shorter ones towards the bottom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop