@ IKEA Promotion - Rak Buku

Tuesday, December 1, 2009

Hari tu Ibu pernah cerita pasal bilik study idaman Ibu kan. Em tadi dapat email dari IKEA mengenai promotion Krismas. Emm ada beberapa rak buku yang menarik. Tengah tunggu Ayah balik nak bincang. Ye la Ibu dah survey kat luar, rak buku biasa tak cantik. IKEA juga yang Ibu berkenan. MIL suruh beli yang kayu jati katanya tahan. Tapi duit pula yang tak tahan. Huhu.

Berbalik pada rak buku IKEA ni..mana korang prefer? Kena decide cepat sebab promotionnya ikut hari.


Kalau yang ni kena beli dua le


Berkenan yang ni..tapi kaler pula Birch..kami cari warna putih..



Ini pun cun tapi macam kecil sikit plus rasanya macam rak hiasan je..

So yang mana satu ye..tunggu...

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eezah said...

rasanya yg no 2 tu ok.byk ruang boleh guna..color pulak takda.

asmaa said...

jk nak color putih citarasa ibu : no.1
jk tiada pilihan : no. 2 pun ok...

AiNeRzA said...

no 2...pastu cat lain...jd kaler putih...hiihihi...mesti puas hati punya...

mummy_adam said...

yg besh no. 2 sebab besar, tp kalau putih no 3 coz yg no 1 tu kecik..

sgt suka.. apa lg ek promotion kat ikea, nak cari brg2 nak menyemak kan umah gak nie.. hehe :)

Mrs.R @ Emi said...

suka yg no 3...unik n modern.. :)

This is .... said...

yang nombor 2 tu ok utk buku.. cuma tak berapa suka belakangnya lompong (takde tutup)..

KambingBujang said...

ari tue nyaris2 nk beli..tp bler nak amik, pk kete lak tak muat, kna pinjam kete MIL sbb kete dier panjang skit.. huhuh

CuTeMiUt78 said...

eemmmm rasa yg kedua tu better.. tapi color plak yg jd masalah kan..

miemiey said...

daku berkenan yg no 2 tu...arga leh tahan dalam byk2 tu paling mahal tapi byk leh isi buku...tapi tu laa ibu suka putih kan....

mira edora said...

aku suka no 3! sebab dia ada various space. kalu letak file boleh.. buku yg kecik boleh.. pendek kata, suma boleh lah..

nurul aziyana said...

rak bku ikea mmg cantik n menarik seme..ikutkan hati seme mau borong tp tu la membeli kena berhemah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop