@ BabyIbu Giveaway!!

Tuesday, January 19, 2010




Giveaway kali ni diadakan sempena hari lahir Ibu dan juga sempena mengucapkan terima kasih di atas sokongan anda sepanjang 2009. Giveaway kali ni mudah dan senang saja. Terdapat tiga kategori:
  • TOP TEN MEMBERS - Berdasarkan TOP TEN MEMBERS yang berdaftar dengan Google. Ini cartanya (lanjutan dari contest sebelum ini):


  • MOST REFERRALS - Berdasarkan siapa paling banyak refer ke BabyIbu (Ini tak kisah siapa yang klik maka boleh promote reader lain). Diadili berdasarkan Google Analytics.

  • TOP COMMENTATORS - Berdasarkan siapa paling banyak komen. Ini cartanya:


Syarat-syarat Penyertaan:
  1. Seorang peserta hanya boleh menang satu kategori sahaja (jadi ramai yang boleh dapat hadiah)
  2. Sekiranya terdapat seorang pemenang yang layak menang dua hadiah, maka salah satu akan diberi kepada peserta seterusnya yang layak .
  3. Setiap kategori akan ada 3 pemenang dan satu pemenang akan dipilih secara random daripada top ten ketiga-tiga kategori. Maka semua ada 10 pemenang.
  4. Hadiah berupakan wristlets tajaan ToteBoutique. Pihak penaja berhak menukar hadiah dengan nilai yang sama.
  5. Lebih kurang macam ni bentuk wristlet tapi mungkin warna berlainan
  6. Tempoh pertandingan sehingga 31 Januari 2010.
  7. Setiap peserta haruslah menampal banner giveaway di sidebar blog mereka dan link ke entri ini. Sekiranya peserta tiada banner di blog maka penyertaan dibatalkan dan hadiah akan diberi kepada peserta seterusnya yang layak.
  8. Itu saja. Good Luck semua!!


Banner Giveaway

32 kawan BabyIbu berkata-kata..:

umminabilah said...

wahh...bestnyer kalau dpt hadiah tu...kena join ni...heheh

mummy_adam said...

besh nie.. nak cuba nasib lah..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

menarik! bleh try.tapi me tak ramai follower la nak force diorang klik2.hehehe

Ini Bukan Key Chain, Ini Pen Drive

atfina said...

saya dengan berbesar hati nya ingin menyertai...hehehe..

Sherry said...

can email me the giveaway banner code? so I can put side bar :D

sherrygo at hotmail dot com

Sherry said...

try save the banner x boleh..

liwaniel said...

menarik...boleh la cuba nasib ni

Sherry said...

yay I manage blogged and banner side bar

http://sherrygiveaway.blogspot.com/2010/01/babyibu-giveaway.html

eezah said...

menarik!..kalau takda blog macam mana nak link..? huhu..

snootybee said...

salam sume, nk join ni.

snootybee said...

menarik jga contest cam ni..bleh try.

Huda said...

harus dijoin ni :)

Imma said...

haa..tanpa menunggu panjang..kita dah join Lyana..Teringin plak nak gayakan wristlet nih..besstnya klu ader rezki tertempias kat kita..hehehe..

BabyIbu said...

gd luck semua!! eezah kalau takde blog email me k..

idah said...

wah...best ni....
boleh la join...
mencuba nasib...
hehehehe

Imma said...

Lyana..wristlet jer ker yang nak giveaway tuu..isk..xsabaqnyaa nak tgu keputusan kluar..saper laa yang bertuah tuu..hehehe

zh-ena said...

wah ada contest la

-yani- said...

salam yana..ni ida kawan yanie (sy gune account yanie ni)...kite ade jumpe ms bukak pose umah kak eina last year...
yanei now kt sepital kt melaka...dia bleeding...doakan tuk dia yer...moga dia n baby selamat...mminta tolong yana infrom kt kwn2 sc comp yer...azza..reen, k eina..
minta tolong doakan...tq...sgt2...

BabyIbu said...

tq ida 4 the info..dah cntact yani..

fazilzura said...

daku nk join

anin said...

oho tk de harapan..nama tak tersenarai dkt mana2 kategori

nigina said...
This comment has been removed by the author.
nigina said...

ini saya pun dah join gak.. sy letak juga sidebar

http://niginamiliksearch.blogspot.com/2010/01/give-away-babyibu.html

eiNa said...

ahahaa..yana sbbdh ada tenet kt umah..nk menyemak giveaway yana gaks la.. :P

AKMAFAIZAL said...

best3..banyak tul contest yg bole ibu2 join kat sini..syokyer..:P

AKMAFAIZAL said...
This comment has been removed by the author.
Wan Anie said...

Nampaknyer tak berpeluang lah me nak menang... :(

akmafaizal said...

haha..disebabkan nak join contest kat sini saya ngan beraninya membuat blog..tapi masih 'baby' lagi so tak tau sgt ngan bidang ni lagi..harap semua bole tunjuk ajar.thanks

CuTeMiUt78 said...

alamak.. sib baik terbaca pasal ni..
okies memandangkan kita rajin menjengah kesini dan tgk nama ada tuk kategori top 10 member tu.. makanya akan kita letakkan banner tomey tu.. sorry ya tuan penganjur

CuTeMiUt78 said...

okies dah letak banner kat side bar.. nak kena buat n3 tak pasal ni.. klu kena.. nanti kita post kan n3nya k

CuTeMiUt78 said...

okies.. n3 berkenaan contest ni pun dah dibuat..
blh klik sini klu nak check
http://cute-miut78.blogspot.com/2010/01/contest-babyibu-giveaway.html
harap menang dpt la salah satu kategori pun dah alhamdulilah.. :D

Imma said...

GOOD LUCK TO ALL..hari ni the contest is going to end..jom kita tgk siapa yng akan diumumkan bertuah oleh pn yana kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop