@ Big Headz at Guardian

Saturday, January 16, 2010

Korang selalu pergi Guardian? Ibu selalu pergi beli shampoo atau kadang-kadang susu untuk Ammar sebab di Guardian murah terutama bila ada promosi. Bulan lepas Ibu pergi Ibu perasan kempen Big Headz ni..



Bagi setiap RM15 dapat satu stamp. Kalau dulu mampus Ibu tak layan. Tapi sejak ada Ammar teringin pula nak satu. Ibu malas pergi beli anak patung kat kedai sebab Ammar kan boy jadi tak dela main anak patung ni. Tapi kalau free apa salahnya kan. Buat teman peluk time nak tidur. Tapi rupa-rupanya nak dapat free kena ada 40 stamp ni. Banyak tu.

Masa Ibu pergi tu, Ibu borong susu Ammar dekat 8 kotak jadi banyak juga stamp Ibu dapat. Sekali pula, ada mamat metroseksual yang borong alat-alat penjagaan diri yang mahal-mahal dengan banyaknya beratur kat belakang Ibu. MIL pula selamba tanya kalau mamat tu tak nak stamp kasi kat kitaorang boleh tak. Sekali mamat tu kata ok. Haa amik satu malam tu kami dapat 36 stamp. Terima kasih mamat yang hensem dan baik hati. (Dah dapat stamp baru nak puji..keke)

Last week, baru pergi Guardian balik beli syampoo. Lepas tu mula la mereka beli deodorant la krim blackhead la. Nak dapat stamp banyak la konon (memang takde keje kan?). Dapat lagi 3 dan kemudian salesgirl tu bagi free lagi 1. Yee haa. Cukup la sudah stamp kami.



Fuhh..penat rasanya. Haa apa lagi Ammar sayang pilih la nak patung mana. Macam-macam ada.


Last-last Ibu yang pilih sebab Ammar rambang mata. Semua dipegangnya. Ibu pilih Giraffe sebab nampak comel sikit.


Konon-konon Giraffe (belum diberi nama) tengah tengok Ammar main lap top la tu. Hehe.

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Miss Q said...

rezeki!!!

eezah said...

bersemangat kumpul stamp..bagus ibu ammar..cute patung tu..

churalliya said...

wah.. beruntungnye... guardian mana erk? nak g cari mamat metro tu gak ;p.. sue pun tgh nak cukupkan stamp.. ada lagik 10 keping.. dah nak due date :(

Mama Safiyyah said...

bestnye......mama pun dok kumpul stamp, nak patung tu utk kak yayah......blm cukup2......sob sob.......

Mama_Aqish said...

wah bestnyer...tomei gitu...apndai ammar main lap top ek...

mummy_adam said...

tgh kumpul gak nie.. tp xcukup2 lg.. tah2 dah xlaku..kihkihkih

liwaniel said...

bestnye dah cukup stem..wanie ni kumpul jugak..tapi tak cukup2..hehehe..comel2 patung tu kan

Sherry said...

wow.. they are so cute!

idah said...

best nyer...da dapat....
idah masih mengumpul...huhuhu..
nak jugak..hehehe

Sherry said...

so nice salesgirl gives free stamp. mine only 2 stamps je.. haha..

Sherry said...

I pun nak stamp.. hehe.. so far I got 2 je.. I wan elephant so cute la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop