@ Happy Birthday Ibu

Sunday, January 17, 2010

Happy birthday to me! Sambut birthday dengan Ammar je ni, Ayah tak de pergi main bola. :(  Kan best sambut besday zaman sekolah or universiti. Ada bestpren buat suprise party walaupun itu will included curah air, kena baling telur atau main bedak sampai tak boleh nafas. Hehe. Rindu zaman dulu-dulu.



Bertambah lagi setahun. Harapnya dengan bertambah tahun bertambahlah ilmu di dada dan iman di hati. Amin.

17 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ima-life said...

Haappy befday babyibu...yg ke ???. samer bulan nampaknyer kiter..tunggu saya nyer 31 jan ni..hahah..semoga babyibu terus maju dan tabah dlm menhadapi rintangan hidup.

Oyis said...

happy birthday!!!

Mrs. Adz said...

happy birthday..moga apa yang dirancang akan berjalan dengan sempurna..amin..

Mila_ibu najihah said...

Happy Birthday Ibu,moga panjang umur dan dimurahkan rezeki lagi..jgn sedey2 tau.. we mommies..we love ourselves so much!

Huda said...

hepi bzday sis..moga lebih ceria thn ni :) amin~

rien z said...

happy birthday...

monamie said...

HAPPY BIRHTDAY TO YOUU... HAPPY BIRTHDAY TO YOUU HAPPY BIRTHDAY BABYIBU.. HAPPY BIRTHDAY TO YOUUU ;)

TAHNIAH. U RE A YEAR OLDER. MAY ALL WISH COME TRUE! HUGS

eezah said...

selamat hari lahir..yg ke berapa ni? hehehe..

ibunafis said...

hepy besday to yana @ babyibu..smoga jd muslimah yg success..

Farah said...

happy birthday yana!

semoga murah rezeki selalu

Intan said...

Happy besday yana :)

Semoga makin bahagia di samping keluarga terchenta...amin ;)

Mama_Aqish said...

happy birtday...ape hadiah ayah bagi kat yana???mesti something special...biler plan tambah adeq untuk ammar???

mummy_adam said...

Happy Belated Birthday Yana!!
semoga happy selalu :)

Sherry said...

Happy belated birthday :D

idah said...

happy birthday...

Imma said...

epi bdey yana.. ;-)..

Elyn said...

happy belated besday yana!!! owh besday kite bulan yang sama ye!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop