@ Huggies® HUG me in RED photo contest

Thursday, January 21, 2010



Macam mana nak masuk?
  1. Beli mana-mana Huggies® produk daripada 1 Januari 2010 sehingga 28 Februari 2010 dari mana-mana kedai dan simpan resit.
  2. Ambil gambar anak anda dengan tema most fun baby hug picture in red dan upload ke www.Huggies.com.my
 Hadiah-hadiahnya (Banyak betul hadiahnya - ada 430 hadiah)
  • 1st prize x 10 winning babies will crawl away with Baby Jumbo car worth of RM200
  • 2nd prize x 10 babies will crawl away with inflatable play gym worth of RM120
  • Consolation prize x 10 babies will crawl away with 3 month supply of Huggies Dry Comfort worth of RM100
  • Participant prizes x 400 Huggies® premium worth of RM15 for you to bring home.
Pemenang akan dipilih oleh juri (20% adalah based on vote). Tarikh tutup: 28 Februari 2010. Maklumat lanjut KLIK SINI.
 
 

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Farra Dhelina said...

info yg menarik ni bu! thnx ;)

Mama_Aqish said...

wah...yana sentiasa je alert pasal contest2 dasyat ni ek....ammar masuk ker??

Zuhaini said...

mana-mana huggies ya..? ingt kot kena beli yang kaler merah tu je..

Huda said...

best2..leh join gak nnti :)

umminabilah said...

wah menariknya hadiah dia...

NURUL said...

hehe....bru jap td bli huggies sara..mmg niat nk masuk contest ni...
hampir2 xdt resit, sggup kuar kete n mintak resit...

pd sesape yg nk join contest ni, jgn lupe resit taw!!!

idah said...

menarik hadiah die...ermm..
klu join pn best ni...hehehe

mummy_adam said...

nak kena p soping huggies nie :) thanks for the info..

zh-ena said...

wah blh la join..tapi tak pki huggies la

Imma said...

hmmm...no wonder nampak mcm merah2 punyer iklan kat supermarket mlm smlm masa pegi shopping diaper cream utk Boboy..tp tak amik kisah sgt sbb S.A dia tgh sibuk unload brg2 kat situ..hehehe..nak kena pegi tgk semula nih..lambat lagi erk tamat contest nih..

Lagipon dah ader gmbar pelok2 in red nagn Boboy kat right sidebar blog Ima tuh..agak2 gmbar tuh layak tak..hehehe..

Sherry said...

wah so fun will tell my friends

Rugby rules said...

Are there any upcoming photo contest here in the Philippines, that also include camera phone users?

Rugby rules said...

does anyone know a photo contest for someone 14 ? for birds, flowers, beach and things like that i live in VA and a local contest would be the best thankss in advance!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop