@ Ibu Posing with Wardina

Saturday, January 16, 2010

Tadi masa lunch Ibu dan kawan-kawan terserempak dengan Wardina. Agak ramahla, dia senyum dan tegur kitaorang dari mana. Mula-mula semua senyum-senyum dan tengok je. Malu konon. Bila masuk lif, salah seorang kawan Ibu selamba tanya, "Wardina, nak tanya sikit, baju cantikla, beli kat mana?". Hehe. Wardina selamba jawab, " Beli kat Munawarah, husband I tak suka I pakai ketat-ketat,". Hehe ikhlas betul.

Lepas keluar dari lif, Ibu tabahkan hati dan tebalkan muka (nak tunjuk kat korang punya pasal la ni) minta nak bergambar dengan dia. Secara life, Wardina memang cantik, sangat tinggi (Ibu pun 165cm so bayangkan dia tinggi mana - er tak check pula tinggi kasut dia tadi) dan kurus juga berbanding dalam TV. Cara cakap sama je macam kat TV tu. Bukanla peminat Wardina sangat tapi sejak dia berhijrah memang tertawan la sebab dia sangat cantik bila bertudung.




P/s: Cantik kan? Berseri-seri muka dia.
P/ss:Tengok la Wardina pakai beg apa.
P/sss: Isy bila dok sebelah Wardina ni rasa macam nak p facial pula..wakakaka..Ayah tak nak sponsor ke? Lepas facial nanti baru cantik macam Wardina..betul tak Ammar? Huhu.
P/ssssss: Sembam mata Ibu memang makin kronik..waaaaa.
P/sssssss (berapa banyak ni?): Lepas masuk kereta dan bergerak kami selisih lagi dengan Wardina yang tengah mencari keretanya di tempat parking..keke. Sengih-sengih je dia.

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Intan said...

Weee...intan pon suka tgk dia once dia "hijrah"...mmg lg lawa dan manis :)

Bestnya dpt bergambar ngan dia yana!

Miss Q said...

comey3!

BabyIbu said...

intan..sangat manis..best tapi tebal muka nak minta bergambar..hehe

Miss Q..mmg comey..yg sebelahnya tu buat-buat comel je..muahaha..

~ZuE~ said...

yana!!! smlm aku pon amik gmbr ngn die!! hahaha..die dtg opis aku ader talk psl breastfeeding..aku pon amik gmbr ngn die..hehe..nnt aku upload gak..hehehe..baju yg same lerr..kitorg pon agree cantek giler baju n seluar die..aku pon prasan bag die smlm..haha..korang jumpe tu lepas die abes talk kt opis aku laa tu kot..hehe..

yatie chomeyl said...

glowing sgt muka wardina...cantik...subhanallah

ima-life said...

suka222..tgk wardina..masa degree kat UM, I siap tampal wajah2 wardina kat bilik..penuh poster dier...huhu

Imma said...

seriously wardina sangatlaa cantik..boleh ker Imma jadi secantik tuhh..huhu.. :-P (agak perasan kan..)

But beg apa dia pakai tu Lyana, xperasan laa..gmbr agak kurg clear..jauh kot..but muka dia jelas terserlah dlm gmbr tuh..soooo sweet...

idah said...

best nyer....wardina memang cantik...ayu gitu...

eezah said...

suka gak dgn wafdina ni..

NoR said...

Baru-baru ni sy jumpa Wardina d Giant Bukit Antarabangsa..honestly, dia mmg cantik n baik gitew. dia tegur kami n tanya usia baby brape bulan. huhu~ kitorang (sy n suami) sblm tu duk tgok jauh2 malu nak tegur. x sangka plak ditegur..(dalam nada yang agak kembang).haha

Huda said...

wardina sgt sweet..if huda yg jmpe pun sure nak minta bergambo ngn dia :)

Sherry said...

wow.. she so pretty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop