@ Kepada semua blogger - jom tukar link

Wednesday, January 27, 2010

Ibu rasa tindakan Ibu bijak bila..
Setiap kali ada comment untuk exchange link. Ibu akan simpan dalam satu folder khas. Konon-konon bila free nak add.

Ibu rasa makin bijak bila..
Semalam Ibu takde mood nak mengarang, kemudian buka link untuk add bloggers dan dengan bangganya menambah blogger list Ibu (banyak tau berpuluh-puluh)

Err Ibu rasa bijaklah sangat bila..
Bila tinggal lagi satu dua, Ammar nangis, Ibu cepat-cepat tutup semua windows dan dengan bijaknya pergi pangkah widget blogger list tanpa save terlebih dahulu..(padahal folder kat email telah didelete dengan trash2 sekali)..

Makanya..
Dengan kebijaksanaan yang tak terhingga itu, hilangla semua blogger list baru Ibu, Ibu di sini memohon maaf dan harap anda semua sudi sekali lagi drop link ke blog anda di sini. Kali ni Ibu terus akan add. Huhu.

Ibu yang sangat 'bijak' - huhu -

63 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ujee said...

Salam...Ibu yang bijak...heheheheee

http://ujee-ujee.blogspot.com/

Mama_Aqish said...

tak pe..add balik k http://damiaqish.blogspot.com

Zuhaini said...

alahai siannya.

here's mine:

www.my-alia.com

:)

Ieja RizaLiza said...

siannya ibu ...

http://rizaliza.blogspot.com

eila rahim said...

hehehh ibu2..cianyer dier

http://alyaacollections.blogspot.com/

ApasH said...

sudi2 le add link saya..

http://cherishlovetogether.blogspot.com/

~ As ~ said...

saya tambah :
ibu yg bijak mengaku akan kesalahan yg dia dah buat....ehehehe..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...kekadang memang leh jadi camtu..elok2 dah letak sumer link2 yang perlu..sekali lupa nak save...hancuss sumer hilang...ho ho ho

kalau sudi..leh ler link ngan zana yerk :

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com

Rozy said...

my link jugak kalau sudi

http://arryrozy.blogspot.com/

AiNeRzA said...

sian...saya pun pernah macam tu...hihihih...terkodek-kodek sendiri mencari...

http://ainerza.blogspot.com

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo takder, bleh link balik :)

http://elissmie.blogspot.com

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo takder, bleh link balik :)

http://elissmie.blogspot.com

mirah said...

link kan lah saya juga..

http://nmirah.blogspot.com

Hanna said...

Saya memang buat bloglist untuk blog BabyIbu ni..ni add sy :

http://hanna-storyofme.blogspot.com/

umminabilah said...

macam ne leh jd mcm tu...heheh xpe2...backup balik k...

Huda said...

jemputla singgah blog sy :)

http://huda1103.blogspot.com/

mamazana said...

sudi2 la add mama ye...

http://zanabelongstowanzul.blogspot.com/

Elyn said...

ekekeek sesekali i pun bijak gak cam u yana!!

Sidratul Muntaha said...

bijakkah?!
ekekee..
http://iceboxrivet.blogspot.com
http://lapassiondemacuisine.blogspot.com

Asmahani said...

hahaha... takpe, nah link saya http://hanifadil.blogspot.com

Miss Q said...

Salam

http://karipapsayur.blogspot.com

akmafaizal said...

alamak..saya tak de blog lagi..huhu cam ne nak buat..ade sape2 sudi ajar?thanks

*S*A*L*W*A* said...

salam...

add la ye...

http://konamai.blogspot.com/

*S*A*L*W*A* said...

salam...

add la ye...

http://konamai.blogspot.com/

lin muhamad said...

ni blog aku ye..hehe

http://ajournalofmybaby.blogspot.com/

Sari said...

salam ibu...
itu menunjukkan ibu lebih prihatin kat anak drpd menda lain kan...
so ksari akan support ibu dgn bg link ni http://saricorner.blogspot.com

Intan said...

He he he...tergelak intan baca. It's normal lah yana, Intan pon pernah gak jd cam tu :D

emma said...

sian ibu.. nak exchage ling gak la ngan ibu. nie add sy http://my-happie-family.blogspot.com/

~ ReD ~ said...

hiks...bijak2...:D

jom exchange link..

http://journey-of-red.blogspot.com/

atfina said...

no worries.. we all make mistake.. add me yer !

http://bluefitto.blogspot.com

Miela77 said...

Ala ciannyer...meh amik linknyer..

http://miela77.blogspot.com eh..n my blogshop : http://miela77shoppe.blogspot.com

Ammar pe kabar la ye...teramat bz smpi jarang menerjah..huhuhu

~farahsyeefa~ said...

mesti geramgile kan kalau jadi camtu...hihi..
takpe add balik :)


http://myangels-love.blogspot.com/

YanaNuar said...

salam kenal...
add la sy jugak...sy dah follow babyibu...

http://yananuar.blogspot.com

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

salam kenal...jom exchange link...TQ!

yatie chomeyl said...

ekekke bijak2x hehhehe

http://yatiechomeyl.blogspot.com/

shakeymirza said...

shakeymirza.blogspot.com

tukar2 link k..^___^

temp. housewife said...

kalau sudi add sy juga. dah lama juga sy mengikut blog ni.

http://nuradyanirosly.blogspot.com

Ida_Iara said...

salam..sudi2kan add my link too ek..

http://mamalutfi.blogspot.com

ira_kecik said...

salam.... kesiannye... meh add ira ye...

http://irakecik.blogspot.com/

aNnAsUeJiE said...

saya paling last!

http://annasuejie.blogspot.com.
;D

ibu aliff said...

jom-jom tuka2 link

http://koilagi.blogspot.com

CuTeMiUt78 said...

la ya ke.. kesian ibu..
k ni link kita.. jgn lupa add k
http://cute-miut78.blogspot.com

idah said...

ni link idah..
http://edahjue.blogspot.com

mummy_adam said...

hahahaaa.. bijak..bijak.. i pun slalu buat keje2 bijak mcm tu.. kihkihkih.. ;)

Sherry said...

good idea for x link :)

Imma said...

http://immasurya.blogspot.com/

Yana..ni Imma..not sure dah add ke blom but still I drop it again..hehehe

Oyis said...

these things happen.

http://oyisbabyjourney.blogspot.com

zh-ena said...

hehehehhehehe

http://zh-bucuk.blogspot.com/

e!ya said...

so sad..k nie link saya..

http://eiyakiesah.blogspot.com

tq:)

Sherry said...

added your blog to
http://sumupthoughts.blogspot.com/

Uda said...

link saya

http://coretanuda.blogspot.com/

awanterbang said...

Salam yana, ni url blog aku. masih tak byk content sbb aku tgh buat transition dari http://awanterbang.com kpd http://awanterbang.blogspot.com.

so, add la aku

iem said...

takpe ni im nye link

http://faiqnaufal.blogspot.com

Ada Ayrissa said...

its ok...
small matter..hehe

http://ada-ayrissaz.blogspot.com

~: UmmiNor:~ said...

jom tukar link!

Faten Rafie said...

bijak ... bijak... + rajin :)

here's mine

apootaern.blogspot.com

akmafaizal said...

erm malu je nak bagi link sendiri..tapi tak pela..kot2 ade sape2 yg sudi nak tunjuk ajar kan..thanks

http://akmafaizal.blogspot.com/

chekna said...

salam kenal, here's mine http://norazlina79.blogspot.com/

PUTUBAMBU said...

kita punya

http://putubambu.blogspot.com

Muhammad Adam Rayyan said...

assalamualaikum auntie babyibu,

adam kat sini. auntie tlg addkan blog adam kat blog auntie ya? terimakasehh..

http://mynameisadamrayyan.blogspot.com/

hazlina said...

salam ibu..nak change link jugakla
http://hazlinaazmi.blogspot.com/
dh lamer i add u punye link dkt i punye blog..feel free to visit my blog n become my follower..:)

sue said...

nak menyebok jugak!!

http://show-me-the-love.blogspot.com/

MamaAqil said...

salam, nak juga..hehehe
mamaaqil.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop