@ Peraduan Tidur Lena anjuran Mamy Poko

Wednesday, January 6, 2010



Mamy Poko dan Dunlopillo sedang menganjurkan Peraduan Tidur Lena yang bermula pada 1 Disember 2009 sehingga 31 Januari 2010. Hadiah utamanya sangat best (lengkap satu bilik tidur).

Caranya? Beli Mamy Poko Open (tape-type) sama ada yang bersaiz Jumbo atau Super Jumbo. Hantarkan borang pertandingan bersama barcode dan resit bukti pembelian. Mudah je kan? Jom sertai ramai-ramai.

Borang pertandingan: KLIK SINI

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Azatulsheeda Azman said...

bestnye kak..nk joinla nti...xbce T&C die lgii..

This is .... said...

kak yana, nak masuk tapi baby belum keluar lagi.. hehe..
kan ada column "kenalkan kawan anda" kan.. bolehlah letak nama saya kat situ, betul x?.. hihi..

Ada Ayrissa said...

wow...bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa...
senang jer ekk nak joinnn???

siti nurkhijah said...

baru nak join tapiiiii.... anak dah besar tak pakai pampers dah..

Zuhaini said...

hihih.. kami x pakai mamy poko. mahal sangat! hihih.. mama ammar x masuk ke..? :)

nurul aziyana said...

kalu dh ade ank, kan best..blh join jugk..

unlisted_one said...

uii,..menarikss..thanks for the info babyibu!

atfina said...

how will they select the winner er ? cabutan kot yer... erm... kalau ada rezeki ada la yer... jom join ! moga2 ada la rezeki kiter2 di sini...

AyuArjuna BiGoshh said...

plaing banyak beli...is the winner...hmmm

Mama_Aqish said...

nak join...tapi resit pi beli mamy poko masa kat tesco ari tu dah hilang la pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop