@ Sesi Cuci Mata dan Telan Air Liur

Tuesday, January 26, 2010

Since Ibu agak bz dan tak sempat nak mengarang panjang-panjang, Ibu paparkan gambar-gambar yang dihantar oleh kawan Ayah dari US. Gambar yang diambil dari Factory Outlet kat sana (Kenapa  hantar gambar ni? Lain entri ye..wink' wink'). Beza betul harga barang kat sana dan kat Malaysia ni. Kalau masuk Malaysia dekat double harganya. So layannnnn......(Ibu tengok berkali-kali cuci mata sambil telan air liur..muahaha)...



















P/s: Cantik kan handbag Coach ni. Tiba-tiba rasa macam nak study kat USA..huhu.

19 kawan BabyIbu berkata-kata..:

sujaihah said...

alaa,,,,cantik nyer..nak handbag yang pink tu..cute lahh

Farah said...

hehe memang cuci mata btul..kawan yana ni bley tolong belikan ke?

Sanaa Elias said...
This comment has been removed by the author.
Sanaa Elias said...

sangat best kt situ. plus outlet mmg boleh dpt less price lagi.

kalau berminat boleh join forum coach kt sini:
http://forum.purseblog.com/coach/

lagi rambang mata! :D

additionally, boleh pergi sini:
http://coachandsuch.blogspot.com

selamat jamu mata!

lin muhamad said...

wa..cantiknye...takkan jamu je yana?takley ke order?

lin muhamad last post..#cameron highlands+lecture+checkup+toys+love-bite+ikea+hutang

Drama Mama said...

haa memang my sis pun cakap murah ja coach kat sana compared kat sini. sbb tu dia pesan kat we all kalau nak beli order ngn dia ja,dia beli kat outlet. beli kat sini rugiii

Zuhaini said...

bestnya la hai.. kalaulah $ tu adalah RM! kan best! :)

Huda said...

klu la leh dpt 1 kan :) x kisahla yg mane2..asalkan coach :) *berangan2*

~~@lyci@~~ said...

dah lama dah berangan nak handbeg coach ori huhu.. cuci mata jer lah ni..

Imma said...

aduss...memang jatuh chenta kann ngan coach nih..tapiii...uhuk uhuk..tak mampu laa Imma..

Mama_Aqish said...

perh.......tantek2...memang untuk santapan mata je ek...tak leh santapan bergaya & melaram gitu

eiNa said...

adeh.. window shopping dlm neh dah la noo.. :P

idah said...

cantik...ish..impian nak jugak satu..hehehe

akmafaizal said...

memang cantek2..huhu..ta[i apakan daya jauh nun di sana...

adcom said...

wahhh...cantik2 nya..kirim bulehh? hehe...

scudmami said...

wahh... nak buat Coach online store lak ke?? hmm.. menarik menarik.. nnt leh tumpang jamu mata (kalu ada rezeki baru lah leh order heheh)

best nye kalu leh gi US gi shopping je....

CuTeMiUt78 said...

alamak hai.. sgt cantik.. teruja tgk

Sherry said...

so pretty... just want grab one.. but no money :( boo hoo... cantik tengok x boleh pakai

umminabilah said...

wahh cantiknyer...tgk jelh...beli x dpt...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop