@ Sunway Hotel Seberang Jaya

Thursday, January 28, 2010

Kami sampai di Butterworth sekitar 12 tengah malam. Sampai-sampai pergi check in dulu di Sunway Hotel Seberang Jaya. Disebabkan bilik penuh kerana banyak sangat workshop dan seminar tengah berlangsung di sini, bilik kami diupgrade jadi suite. Orang tu tanya ok ke..oh adik sangat la takpe. Lagi tinggi upgrade lagi bagus. Keke.


Ruang Tamu


Ruang buat kerja..Internet free lagi..tu yang boleh update blog tu..


Gambar gelap pakai handset tu yang tak jelas


Ammar posing di katil


Swimming pool Ammar..asyik nak berendam je..



So far..memang puas hati duduk sini..layanan pun first class..makanan pun sedap..so kalau datang Butterworth boleh la stay sini..

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Huda said...

wow! sangat2 best sbb diupgrade..huda pernah stay sunway hotel kat sunway kl je..tp so far sunway nye hotel2 mmg class la :)

idah said...

wah..macam best jek..boleh la kalau nak menginap situ...thanks 4 the info...=)

Sherry said...

so nice I want soak in bath tub oso

akmafaizal said...

dh pernah stay cna sekali je..cam ne ngan breakfastnye? ok tak?

e!ya said...

kita dok 1weeks kat situ dlu ctrl meeting..mmg mkn besh mcm2 adoo..

Imma said...

wowweee...ada bath tub..bessnyer berendam..

But Yana..ok laa this hotel selesa laa jugak..heheh..So bila balik KL..dah puas kaa try Penang food.. ;-)

umminabilah said...

emm facilities kt ctu nampak macam best ye...gud info

sue said...

rate dier baper ek??

zh-ena said...

ammar jea ker yg berendam, yana n hubby tak berendam sekali ke hehehhehe

akmafaizal said...

klau tak salah hypermarket yg terdekat adalah carrefour..sebab cam jauh ngan kedai2..malam2 klau lapar mesti kna p jauh2 tuk cari makan

Mama_Aqish said...

wah bestnyer...dapat free internet lagi tu...selasa sungguh

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok la ammar ya.. best dpt bilik suite tu.. menarik je tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop