@ Tahniah MomBloggersPlanet

Sunday, January 3, 2010

Semalam Nuffnang Friso Gold Family Out berakhir dengan jayanya. Sangat seronok dapat berjumpa ramai bloggers; Azza, AnasFadilah, Kak Lyna, Kak Ros (segan nak tegur..huhu), Shikin (lupa nak tanya link blog kamu), Zuhaini, Jue (my neighbour) dan ramai lagi (Ibu nak tegur segan so senyum-senyum jelah..huhu).



Dan tahniah juga pada semua pemenang especially pemenang utama iaitu Kak Ros from MomBloggersPlanet (dapat pergi Disneyland Hong Kong tau - best2). Details event nanti cerita ya sebab banyak sangat gambo nak dipilih.




P/s: Terima kasih Nuffnang dan Friso Gold. Lain kali buat lagi ye...

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Huda said...

tahniah to kak ros! entry nye mmg best!!

MommyLina said...

kak ros mm layak menang... hehehehe...

Mrs.R @ Emi said...

best dpt jumpa kwn2 blogger yg lain...ammar pon encem kannnn?

sujaihah said...

best nyer...nak giii...tp tak dpt ade hal...

bila jumpa bloger2...memang best..hehhe

zailamohamad said...

Hi, saw you there also tapi biaserlah malu2 kucing nak tegur..hopefully in another event dah tak malu2 lagi;-)

Byzura Razali said...

alamak zura tak perasan yg mane satu ibu.tercari2 jugak.tak dapat nak cam muka...

unlisted_one said...

eh,..rasanya ada few times nampak ibu,..tapi tak cam..tu yg tak berani tegur..huhu..

Oyis said...

babyibu, kurusnya kamu!

so jeles! :P

BabyIbu said...

Huda, kak lyna - yess kak ros deserved it..mmg best entri die..

Emi..ha ah mmg best..ammar dok berkenan kat emily..keke

Sujaihah..mmg best..cuma kn buang malu2 kucing ni..huhu

Zaila..lain kali tegur la eh..yana kalau org start hi..baru terlebih ramah..

Byzura..rasa mcm nmpk tapi confuse juga..huhu..

Unlisted one..keke..kn expose lebih pas ni..

oyis..kurus berkat kejar ammar..huhu..kita nak berisi skit kalau bleh..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

la ni ker BabyIbu.Me duk pk saper la perempuan ini tapi still tak recall your blog :P sorry tak tegur,me rasa me nak tegur semua orang yang me kenal :P

yatie said...

i think i terperasan you cos i suka baju yang u pakai.... hihi tak ingat i ada tegur u ke tak... too busy and tired actually...insya' allah next time kite jumpa lagi yer...
maybe kena letak nama blog kat sticker tu kan??

aNnAsUeJiE said...

aha, anak2 kite main kat kolam bebola tu! serius awak mmg kurus! nice to meet u! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop