@ Wonder Girls - Nobody

Sunday, January 31, 2010

Tengah dok bloh hoping di blog Hanis Zalikha. Ibu terbaca entri pasal Wonder Girls. Since Ibu ni sangat la tak dengar radio, layan YouTube, tengok MTV hatta melihat rancangan nyanyian di TV semenjak ada Ammar ni makanya tiadalah Ibu tau sapa itu Wonder Girls. Tapi yang buat Ibu berminat nak tahu pasal mereka, selain lagu mereka yang catchy adalah sebab tarian mereka yang sangat cantik. Sangat lembut dan comelll.

Ibu Google dan dapat tahu pasal Wonder Girls ni. Top rupanya mereka ni. Artis Korea pertama masuk carta Billboard Hot 100. Banyak faktor mereka ni popular..lagu best, rupa cun dan boleh menari dengan sangat cute. Tak pernah tengok video klip mereka? Ini Ibu kasi tunjuk sikit..



Memang ramai yang gilakan mereka ni dan takzub dengan tarian mereka..bukan setakat perempuan..lelaki pun ada..


Budak-budak pun tak ketinggalan..


P/s: Teringat zaman kegemilangan Feminin dulu, Ibu pun suka menari ikut step diorang. Angin bayu membawa diriku sepintas lalu kuterkenangkanmu memori silam...
P/s2: Will check regarding the astrology..majalah takde kat Ibu sekarang ni..

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

idah said...

tarian dia memang best...
idah suka sangat...
=)

umminabilah said...

heheheh...suka tengok budak2 kecik tu mnari...comel2...

Ibu Mifzal Arsyad said...

minat gak dgn lagunya..buat rs cam nak nari jer..

Oyis said...

kenangan betul... dulu2 mmg gile sgt feminin!

Imma said...

aduss...samalaa kita yang sememangnya tak mengenali siapa wonder girls nii and there fore tak tau laa sejauh mana ke'top'an mereka..tp rasanya kena observe jugak nih sbb klu dah menjadi kegilaan bebudak tecik..hehehe..silap2 Imma pon blajar stepnyaa jugak...wuakakakaa

zue @ annaleeya said...

salam tn umah... sy pon x knal gak wonder girls nih... tp klu hot fm tuh dlm satu hari 5 6 kali putar lagu nih... tp suke tgk diaorg menari kan..

Rugby rules said...

Wonder Girls and Girl Generation are group female korean singer. Wonder Girls have 5 member in group and Girl Generation have 9 member in group. Girl Generation is known as SNSD.

Rugby rules said...

Where can i get a pink supergirl costume or pink wonder girl costume?

Rugby rules said...

In terms of the broader American market, yes...Wonder Girls are sorely lacking. But in terms of the disney teenybopper market, I think Wonder Girls will smash the competition. They stand out with their refreshing image, catchy tunes and concepts.

Rugby rules said...

I like the girls dance video. i like her...

Rugby rules said...

Great dance video..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop