@ Ammar dapat Angpow

Friday, February 12, 2010

Semalam tuan rumah datang kutip sewa. Tuan rumah kami ni tak nak bank in ke apa. Tiap-tiap bulan datang rumah minta sewa. Traditional skit la. Tapi lately, 3-4 bulan sekali baru datang. Sekali datang memang riban-riban la sewa. Huhu.

Macam biasa kalau dekat tahun baru cina mesti kasi limau mandarin. Tapi tahun ni lebih sikit, ada extra angpow untuk Ammar. Siap tuan rumah bagitau, kalau ada anak tambah bagitau ye. Keke.


Ammar dengan angpownya..RM50 tuh..

Rezeki..tak payah nak pergi beli dah..

Em di kesempatan ini juga nak ucap Selamat Tahun Baru Cina dan juga selamat bercuti kepada semua. Ibu? Kali ni lepak rumah je kot. No balik kampung. Huhu.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zuhaini said...

wah.. boleh belanja ibu, amar! :)

tak pa la.. duduk rumah pun best apa.. :)

Asmahani said...

bestnya dapat angpow. and bestnya lepak rumah je cuti panjang. our initial plan pun tak nak balik kg jugak, baru balik hujung bulan 1, sekali ada kenduri daa... duh!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya dapat makan limau banyak2:)

Ada Ayrissa said...

syokla ammar...
heheh..

zh-ena said...

wah bestnya ammar dpt angpow..

selamat bercuti yana

Diyana Zulkifli said...

weh yana,phone ang dah ok blum?

MamaCira said...

bestnya dapat duet free kan..
lama dah rasanya x dapat angpow sejak dah kawen.. ekeke..
keje gov lagi ar x dapat angpow!
kalau keja swasta mesti dapat punyer..

Drama Mama said...

bestnya ammar dapat angpow!!

btw, do join my giveaway if ur interested k..mana tau bole menang our delicious diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway.html

Imma said...

wohhoo...belom raya lagi dah collect angpow and buah limau..heheheh

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..dpt angpaow RM50 tuh..kalau ry posa pun paling banyak org kasi RM10..itu pun sedara mara..kalau org luar..mau bg RM1 jer...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop