@ Bila HP rosak

Monday, February 8, 2010

HP Ibu rosak. Rosak software pula tu. Tensennya. Banyak sebab Ibu tensen:
  1. Banyak contact number hilang
  2. Habis hilang gambar Ibu tangkap untuk update kat blog
  3. Habis message Ibu simpan untuk rujukan hilang
  4. Paling tensen sebab kena beli baru (baru je beli spec last week..kopak2)
Pendek kata..cedihh. Huhu. Kalau beli baru Ammar dah tak boleh kacau handset Ibu lagi tau. Huhu.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

akmafaizal said...

Lor..siannya. Sabo ek.Ada hikmah di sebalik HP Rosak tu. Nak dpt HP baru la tu...hehe :P

atfina said...

cik babyibu... sabbar yer... nasib kiter sammer je! semalam my handphone jatuh dalam air.. plup ! hancus... beli baru jugak sudahnyer~~

Zuhaini said...

siannya.. alia pun suka main ngan hanpon saya.. huhu... :(

My-ALia.com

Mama_Aqish said...

alahai siannyer...tak pe tu tandanya ayah kena beli kan HP baru untuk ibu kan...

Imma said...

aduss..klu smpi tahap kena beli baru mmg sakit tuh Yana..hehe..henfon imma ni pon kdg2 jadi mainan si boboy tuh..hehehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop