@ Dapat Adik

Sunday, February 7, 2010

Em bukan Ammar ye dapat adik. Yang dapat adik ialah si Damia comel anak my best friend Puan Donat. Tahniah Na!! Lengkap sepasang. Ni gambar Ammar dan Damia masa jumpa kat Kedah dulu.

Ammar dan Damia

Ni ha gambar adik Damia, Daniel Ali namanya. Gambar Ibu ambil dari adik Donat, Ameng.

Muka Damia jugak ni

Tahniah! Korang ranking teratas ni, tak lama Azza follow. Lepas ni sape pula? Hehe..

Isy jeles pulak tengok orang dapat baby. Teringin jugak weh. Lebih-lebih baby gurl. Teringat rasa baby bergerak dalam perut. Sangat indah moments tu. Tapi bila teringat PhD. Tunggu jap la dulu. Huhu.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eiNa said...

congrats donat..wehh syoknye dah sepasang ada... huhuuu.. bile plak turn kta ni yana? hihiii

Jiey^Mien said...

wahhh damia da dpt adik
congrats

Imma said...

aa ahh..kami pon teringin nak preggie lagi..hehe..tp kena tgu sikit masa lagi sementara ekonomi famili nak stable smla as baru jer posted..

anyway..congrates to Damia sbb dah jadi kakak.. ;-)

lin muhamad said...

tahniah donat/diyana...dh complete couple la...hehe

ibunafis said...

ingt ammar yg nk jd abg..congrats untk mama damia @ puan donat..

eezah said...

bestnya damia dah ada adik..ammar bila lagi? hehe..

azzamoro said...

tahniah donut.. wah so cuteeee. bestnyer dapat cium bau harum baby.. keke

idah said...

tahniah damia da jadi kakak...
ammar bila lagi nak jadi abang??
hehehe

Diyana Zulkifli said...

to all:makaceh2 suma..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop