@ Demam+Sibuk

Wednesday, February 24, 2010

Alhamdullilah Ayah dan Ammar dah sihat. Ammar cuma masih batuk sikit-sikit. Ibu baru nak beransur sembuh. Tapi itula nak rehat pun tak boleh sangat. Jurnal tak siap lagi. Data tak habis lagi analisis. Esok pula kelas satu hari. Mahu berkokok Ibu dalam kelas esok. Batuk tak baik-baik.

Tetiba rasa kan best jadi surirumah. Tak payah pikir nak tulis jurnal ke analisis data ke. Boleh tidur dan tengok tv aman damai. Huhu. Ayah baca ni confirm Ayah kata mengada..keke. Sendiri yang nak sambung belajar kan. kan..kan?? Padan muka.

P/s: Akan update banyak benda lusa ye..esok Ibu sibuk sampai malam ada kelas. Harap dapat bertahan sampai malam. Uhuk.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

sgttttt! mmg byk kali terdetik best nya kalo bole jadi surirumah sepenuh masa tp maintain lifestyle yg ada or even better!

yg buat best tu sbb x de elemen stress. kalo la hari2 bole main n tgk anak2 membesar all day long, kan best?

tp apa nak buat, dah bonded dgn govt, huhu.. but still at the moment kita as a student, at least jadual kita very flexible kan, so x la strict sgt... so untung betul ammar and aisyah ni, utk adik2 nya x tahu la lg mcm mana esok2 :)

NURUL said...

owh...patutla ibu da lama x update...huhhu...

get well soon!!

Elyn said...

hiks igtkan study sambil duk umah dah besh... rupenyer lai besh tak buat apa2 ek yana heheheh

mummy_adam said...

get well soon

asmaa said...

semoga babyibu sekeluarga cepat sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop