@ Hadiah dari Ayah - C lagi tuhhh

Tuesday, February 2, 2010

Sempena hari lahir Ibu ramai yang tanya apa hadiah Ayah kasi kat Ibu. Meh sini Ibu tunjuk sikit. Ingat tak sesi cuci mata tu dulu? Haa Ayah pesan hadiah kat kawan dia, En Safwan. Wahh Ibu suka sangat. Macam nak melompat pun ada. Terima kasih Ayah. Saaayannggg Ayah. Err Ibu tunjuk sikit jelah ye..cakk ini dia..


Baru sampai dari USA ni. Nampaknya C sayang kat Ibu betul tahun ni. Alhamdullilah. Rasanya tahun ni no more handbag for me (Yer kerrrr???? - keke)..

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sherry said...

x get c before but I am happy for you :)

Izan said...

bestnya ibu dpt C dari AYAH...

salam kenal dari izan,
http://diariummi.blogspot.com

eiNa said...

bestnya yana.. huhuu.. kak eina pun duk tgh tgu adiah besday gak nih.. meh nk link balik beg yana suh demin tgk kut2 nak dpt gakk (mimpi je la kan..)

zailamohamad said...

Salam, waah congrates!! orang kata bila dah start dapat C, nanti become addicted to get more C, heeheehee
Btw, Zaila ada buat contest kat blog Zaila, sudi2kan join & promote kat kawan2 ya;)

idah said...

wah...congrate2...best tu dapat apa yang diidamkan...hehehe

NURUL said...

waaahhh....sgt syiokkkk wooooo.....hehe....

Byzura Razali said...

happy belated besday ibu...sungguh best dpt C!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnya dapat C...huhu I "B" pun belum pernah dapat

fazilzura said...

WAHhhhhh besh besh

Imma said...

ehh...hepi besday yana..semoga pnjg umur and murah rezki selalu..bessnya dapat coach...btw, imma dapat D ring for my 30th birthday and my 2nd anniversary from Mr Hubby last nov

eezah said...

cantik!

Elyn said...

wow!!!

Queenin Murni said...

wah.. best best! sayanggg ayah...

ooopss.. hehehe!


selamat hari lahir ibu!

mummy_adam said...

besh nyer... C!! ;)

akmafaizal said...

bestnye..nak gak bole?hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop