@ KP Cendol

Wednesday, February 10, 2010

Ini memang cendol yang best. Kat mana? Err bukan kt KL la. Ini kat Kuala Pilah. Ibu ambil masa balik raya dulu. Tempat wajib singgah my MIL. Rasanya? Memang sodappp.

Isy terliur pulak bila teringat


Ha ramai tak ramai orang beratur

Ayah posing sikit (Ayah terpaksa jadi model bidan terjun sebab model asal (Ammar la tu) dah tertidur)..hehe

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

sekali-sekala ayah kena jadi model tak berbayar...nampak sedap tul cendol tu

mummy_ayu said...

yg kat bas stand kuala pilah tu yer? memang best...

lin muhamad said...

tak try ke cendol leman dawi kat senawang tu?siap keluar dlm majalah 3 lagi..topup free lagi.

Elyn said...

aduh yana... dh la i skang ni asik nk mkn cendol je.. u lak cite cendol ni. huwaaa sedapnyer!!!

akmafaizal said...

wah cam sedap jer..ini ke cendol yg diorg dok gembar-gemburkan tu?nak gak cuba rasa, tapi tak tau kat mana..huhu :P

isabelle said...

selama ni kalo lalu pilah nak balik endau, mesti dok tingat cendol leman dawi (yg masih x kesampaian nak merasa tu).
so, lps ni, leh la try yg ni pulak.

dah try cendol pak akob kat sec16 shah alam?

mummy_adam said...

sedap nyer..panas2 skrg nie kalau dpt cendol mmg masyuk

CuppyCakeMommy said...

i from kp juga..mmg best cendol ni..nti blk pilah contact i yer

Mama_Aqish said...

wah sedapnyer....terliur plak

Imma said...

aduss..jauh benau klu Imma nak smpi ke KP tuh semata-mata kerana cendol..huhuhuu..nasib baiklaa tak ngandung..klu tidak Yana kena tlg imma taw..sbb dah buat org mengidam :-P

CatlinaFly said...

nanti dtg kluang, pekena cendo pakcik ahmad kat bndr kluang lak!kacang merah dia besau2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop