@ Patah Kaki

Saturday, February 27, 2010

First of all, salam Maulidur Rasul. Cuti panjang lagi minggu ni. Setiap kali cuti macam ni rasa sedih sebab tak boleh balik Kedah. Tapi yelah. Bukan dekat. Kena fikir masa dan ongkosnya juga. Huhu. Kan best kalau rumah dekat. Macam rumah MIL. Hari-hari kami pergi. Dah macam kewajipan pula tiap-tiap hari menyinggah rumah. Agaknya my MIL pun menyampah tengok muka menantu sorang ni dok mengadap sembah. Nasib baik ada cucu kesayangan atau pun panggilan manjanya 'Banja' - ni panggilan my MIL untuk si Ammar.

Banja aka Ammar

Minggu ni kami patah kaki. Err bukan patah kaki betul tau cuma patah kaki nak beronggeng. Kereta atuk pakai bawa balik Ipoh. Boleh merempit jelah tapi area KD jelah. Tak berani bawa Ammar jauh-jauh. Tak dapatla jalan-jalan minggu ni. Dalam tak dapat jalan-jalan tu, ada juga projek best. Projek apa? Esok Ibu citer ya. Tunggu!!

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Huda said...

lepak2 umah je la kak :) leh kemas2 umah kan..hehe

zh-ena said...

lepak umah meraton tgk DVD ajer la
samil2 tu blh la golek2 ngan ammar

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

betul kata Huda...

naseb bek patah kaki. kalau urat kentut putus mcm ner?

bionic women said...

ibu patah kaki tapi still leh rempit, ok a tu...kami sekuarga patah kaki sebab ada tetamu dtg mengejut kat rumah. semua aktiviti kansel.j card previllege, bazar kat subang parade mcm2 ag. siap janji ngn husband nak g nilai..tapi kansel

Imma said...

naik kuda laa apa lagik..muahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop