@ Sikit lagi nak siap ni..

Thursday, February 4, 2010

Noted: Semua email pasal alamat pemenang BabyIbu Giveaway Ibu dah dapat. Minggu depan Ibu pos ye!!

Takde mood nak update blog. Tengah semangat buat literature review. Ingat senang nak cari mood mengarang ni. Bila semangat macam ni satu section boleh siap sekejap je. Kalau takk. Harammm. Satu patah pun tak de idea. Pening-pening. Literature review tinggal sikitttt lagi (second draft baru). Lepas settle literature review, kena submit satu jurnal pula. Doakanlah Ibu cepat siap ye.

Masalah Ibu sekarang ialah data collection. Susahnya nak minta orang jawab survey. Padahal Ibu punya domain budak postgraduate (Master dan PhD). Itu pun diorang tak paham pentingnya data collection. Berdasarkan sample, Ibu kena collect 200++ data. Tapi ini baru 80 something. Huhu penat rasanya. Klah nak sambung lagi. Chayoookkk.

Pesanan penaja: Lain kali bila ada orang minta tolong jawab survey, korang tolong la jawab. Kesian tau. Huhu.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

akmafaizal said...

Tak pe3...kami sabar menunggu..hehe :P.

Oyis said...

biasa la tu. tang collect data drpd human mmg payah sket, especially kalo x de imbuhan. dulu i pernah buat, i bg email jemputan, conveniently mentioning that i ada bg 'cordial refreshment' in the end. nak kasi senang, i collect everyone yg agreed to participate in one room, then suruh all jawab in one go. habis je, i bg diorg bawak balik nasi lemak sebungkus (this was a morning session). but duit nasi lemak tu ongkos sdn bhd la, bkn SV yg tanggung huhu... (ni masa MSc dulu).

but all the best! kejayaan dtg kpd org2 yg bersabar...

Imma said...

chaiyukk chaiyukk yana...hehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop