@ Tahniah pada pemenang Cutest Baby Of the Planet!!

Monday, February 1, 2010

Ibu takdela tunggu sangat keputusan Cutest Baby of The Planet 2009 ni since Ammar tak masuk. Ibu dah pasrah bahawasanya anak Ibu yang sorang ni memang tak nak posing depan kamera. Asyik kontrol macho je Ammar eh. Hehe.

Askar kecik nak pergi berperang

Pemenang utama jatuh pada Khayra. Semua peserta sangat-sangat comel. Lagi senarai pemenang KLIK SINI. Tahniah pada semua pemenang!!. Dan tahniah pada MBP kerana berjaya anjurkan contest ni.

P/s: Ibu nampak Ziyyad, Ian dan Anis..clap..clap..Tahniah!!

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anasfadilah said...

hehehe,tima kasih :)

tahniah pada semua yg berjaya

~~ciklinn~~ said...

tahniah pasa semua pemenang

Ada Ayrissa said...

slm ibu,
jemput join contest di blog saya..
tq...

Sherry said...

yeah they so cute

Imma said...

congratulation to all cute babies..hmm..bes laa kan klu participate then menang..bila laa Boboy's turn will come..

Jiey^Mien said...

huhuhu..
gamba ian pun susah gak nk amik..
mmg amik gamba candid jer yg mampu..
mn dia paham nk posing2 neh..

Zuhaini said...

tahniah to all pemenang! (ammar, next month, cuba lagi ya!) :)

akmafaizal said...

Tahnniah pada yg Berjaya..tak sempat join sebab blom terjebak lagi ngan contest situ sana sini lagi..huhu :P

Rugby rules said...

Which celebrity has the cutest baby and who has the ugliest?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop