@ Cenderahati dari Lisbon

Tuesday, March 23, 2010

Ibu sibuk hari ni. Layan gambar cenderahati dari Lisbon ya. Maaf tak dapat nak bawa balik untuk korang. Ayah kata sana mahal. huhu.

Ini untuk Ibu (perfume Zara - wangi sangat) dan Ammar 

Gifu untuk rumah. Selalu kalau pergi mana-mana mesti beli gift kenangan untuk hiasan rumah. Kasut dan ayam tu dari Portugal, cawan kecil dari German.

Fridge magnet untuk rumah kami, Tok Mama dan MIL. FM yang kecil dari German (Ayah singgah masa transfer flight).

Harap-harap next time, Ibu dan Ammar boleh ikut Ayah jalan-jalan. Sungguh tak best duduk rumah Ayah takde. Tapi mulai bulan depan Ammar dah tak Infant dah. So kena bayar lebih la kalau pergi jalan-jalan. Huhu.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

siti nurkhijah said...

Walau mana pun ayah pegi tapi tetap ingat ibu dan ammar...itu yang penting

BabyIbu said...

ayah takkan lupa punyala..sebab Ibu ingatkan..keke

Mrs.R @ Emi said...

bestnyer dpt gift kan??emi pon ske FM..lenkali kalo hubby yana p obersi lg leh kirim :)uangnya sekali la..hihihi

CuppyCakeMommy said...

tak best kan jadi isteri yang selalu kena tinggal ni..huhu..tapi nak buat camne dah nasib badan..sabar je lah

Oyis said...

tu la, kalo nak berjalan dgn budak, untung nya pegi before they reach 2 years old. after this june pon aisyah dah kena byr tiket kanak2 dah. huhu..

ummiluqman said...

waduh bestnya..lain kali ibu ikut sama la bole soping banyak sikit :)

saveme_zero said...

cantik la gift ni,seronok dapat berjln2 kan.

zh-ena said...

tak dpt pergi tapi tanda ingatan dr suami tetap ada kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop