@ Huggies Train

Friday, March 19, 2010

First of all, terima kasih to Auntie Azza kerana kasi kupon Huggies banyak-banyak kat Ibu untuk redeem. Actually dah sampai last month tapi tak sempat nak update. Bulan 12 hantar borang dan kupon-kupon semua di Giant KD tapi takde stok. Jadi kami tinggalkan alamat, so diorang pos ke rumah. Meh kita terjah train.

Mula-mula usha dulu dari jauh (sori baru perasan gambar terbalik..huhu)



 Belek-belek sikit

Yeayy..jom masuk..

Seronok main keluar masuk..

Selepas setengah jam

Oo best2..

Pada ketika ini, train ini telah disimpan sebab Ammar duk heret keliling rumah yang comel ni. Selalu bawak cross depan tv dan mengganggu pemandangan Ibu nak tengok tv cinonet kesayangan Ibu tu. Huhu. Komen Ibu pasal train ni: Colour and design cantik cuma terlampau ringan dan boleh menyebabkan Ammar tertungging bersama train. Hehe.

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

i collect kupon tak dapat cecah nk redeem. geram tgk train ni huwaaa

azzamoro said...

hehe. kitorg pun dah simpan masa nak pindah haritu. dah mane ntah.

memang ringan. airyll pun dulu tertonggeng.. akekekke

nurulazham said...

ada redeem kupon ek huggies ni? nepe x tau?huhuhu...

oli said...

mesti ammar sangat enjoy dengan huggies train tu...

strawberi said...

waa..rugi tak pos..dh cukup kumpul...tp tak redeem...sbb dh abih kat jusco kan
rugi..rugi...

wan sujaihah said...

cantik nyer...rmh dia...

zh-ena said...

heheheheheh adam tempat untuk ammar nak main

Manjakusayang said...

wa...Ammar dapat ni... Ummi dok kumpul banyak2. Bila nak redeem benda nie dah habis. Dapat ler benda lain. huhuhu

Imma said...

eh eh..comey..

Mana hadiah kami Yana..tak sampai2 pon dah 2 bulan..

Alaa..kasik jer tracking number meh Ima try call kat mana that stuff been stucked rather for you to pos semula the new thing..lain laa klu toteboutique sponser bnyk adiah..hehe

BabyIbu said...

imma..

pos biasa tkda tracking num..yana akan pos balik isnin ni..tk tau mcm mana boleh tak sampai pulak..yang lain dapat tak?

bionic women said...

huggies train...masa nak redeem utk Dhiya kat jusco dah xde stok, xde plak dia gtau leh pos.HUHU. tapi memandangkan terlalu ringan, kuranglah skit kehampaan x dapat tebus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop