@ Kat mana nak cari kotak?

Tuesday, March 2, 2010

Ada sesiapa tahu kat mana nak cari kotak? Kotak kosong nak guna isi barang. Kalau boleh yang free lagi bagus. Hehe. Tq in advanced.


21 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

kat koop UM mesti ada punya...cuba try tanya...huhu...

akmafaizal said...

kat kedai2 runcit ade kot..:P

arin said...

beli kotak terpakai ( yg mmg still in good conditions ) kat area pasar borong selayang ( selayang ) . dari kl,deretan kedai2 jual kotak sebelah kiri boleh nampak dari jalan besar.
arin beli kat sini waktu nk pindah dulu.dari kotak kecik sampai ke besar.

~~*Ummi AFD*~~ said...

nak buat pindah rumah ke??? boleh je tanya kat hyper market cam tesco ke, carrefour ke, mydin ke...

saya dulu nak pindah pergi mintak kat hyper market tu la... f.o.c, jimat... hehe

fazilzura said...

emm kalau kat psr raya beso2 ado ler... dulu selalu ambik kat blakang Giant

Huda said...

try cari kat supermarket beso2..sana mmg bnyk..tnye mereka, insyaAllah mereka bg free :)

Manjakusayang said...

rasanya lebih baik minta kat koop Um tu. kalo kat supermarket dia orang jual balik. Atau kedai runcit.

Jiey^Mien said...

kat carrefour or tesco byk, amik free jer

bionic women said...

ibu..kat petronas pun leh mintak, aritu kami pindah mintak kat petronas.Dowang bagi free jer...cuma kadang2 time pergi tu dowang dah buang..

Sherry said...

sorry no idea la.. :(

but giveaway I akan ends 8 March, hope you take part http://mymomsbest.us

Drama Mama said...

i dulu cari kat kedai runcit ja. sure banyak kotak kosong. try lah kedai runcit kat umah u yana huhu

Lady Qay said...

kat opis i berlmabk..mai le..free je...elok2 lgik..hihi

zh-ena said...

opis ena byk kotak
yana nak ker
klu nak call ena erk

ena bg free jea

Imma said...

cari2 taktau laa jmpa ker tidak..pi kedai yg jual container2 plastic tuh wajib ada..senang tak pikir panjang.. :-D

Maz said...

dh pindah ker?leh la bg kotak tu kt i plak,hihi...
klu sudi follow la blog i hatimamaz.blogspot.com

Melayu_Nak_Free said...

prefer kat sini: http://www.theboxcompany.com.my/index.html

ada mcm2 saiz kotak kosong.
lg 1:

http://www.packagingmart.com.my/retail/products.php?ctid=c6888&scid=mc88514

KURSUS TEKNIK MEMBAIKI LAPTOP said...

http://bit.ly/U3T8yU

Kalau nak kotak tudung, kotak pindah.. dan kotaknya mengikuit piawai pos laju dan malaysia.. yang penting keras.. TQ

ZulLia Arabica said...

Saya pon tengah mencari kotak, mini box yang murah..

senang2 meh lawat page saya,
http://zulliarabica.blogspot.com/

Bard Danzly said...

salam ena.
kat ofis ena byk kotak eh? besar x

Bard Danzly said...

salam.
saya sedang mencari kotak besar untuk pindah rumah.urgent.

Abang Chik said...

Saya ada menjual kotak terpakai. Boleh tengok ni blog saya
kotakterpakai.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop