@ My First Advertorial Job

Friday, March 26, 2010

Tadi petang dapat call dari Nuffnang mengatakan BabyIbu dapat advertorial job. Wah selama ni dengar ceritanya je daripada blogger2. Dah setahun lepas berblog baru dapat undangan. Satu milestone dalam dunia blogging bagi Ibu. Lepas dapat email, Ibu pun buka la laman web Nuffnang. Dah ada button baru, button Advertorial. Ni ha rupanya.


Alhamdullillah. Tapi Ibu tak dapat pun materialnya (katanya dapat press kit - nanti la kot eh). Masih blur-blur.  Apapun. Looking forward to it. Korang tunggu ye.

P/s: Ramainya yang caring pasal kami jatuh motor..tq sangat2 (nih rasa nak buat giveaway lagi nihh)

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

saveme_zero said...

giveaway lagi..i likeeeeeee

Hanz said...

Yana, congrats!

Btw, hugs pasal accident tu...but this is what they said about silver lining within the cloud (lebih kurang camtu bunyinya)...bila ditimpa musibah, ada sesuatu yang baik kita akan dapat kemudiannya, InsyaAllah... :)

nurulazham said...

tahniah ibu!
nurul pon baru tau pasal ni..hehe..

syukurla pasal jatuh motor tu xde pape yg berlaku...

Asmahani said...

syabas! syabas!.. erm, hopefully the 'trauma' from the accident tu dah hilang... take care. hugs.

idah said...

tahniah2....rezeki...

wahhh...kalau wat giveaway lagi best nih...hehehe

Elyn said...

advert prudential ke u dapat???

nadnye said...

congrats dapat advert job

so sorry to say.. jatuh motor, mmg phobia.. sampai skang mmg tak pandai bawak

churalliya said...

hehehe.. bestnye dpt assignment dr mr.nuff.. bila la turn sue lak.. berangan dan berangan dan berangan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop