@ Preview Rumah Baru

Saturday, March 27, 2010

Lama dok cerita pasal rumah tapi tak pindah-pindah. Ramai kawan Ibu ingat kami dah lama pindah. Sebenarnya baru nak pindah esok. Itu yang minggu ni very busy. Dok packing barang. Disebabkab rumah baru tu 5 minit je dari rumah sekarang. Kami pun angkutla barang sikit-sikit. Langsir pun dah pasang. Ini Ibu preview sikit ye.


Ruang tamu


Bilik study

Barang kecil-kecil dah separuh bawa pergi. Penat juga packing nak pindah ni. Dah 2 minggu mengemas je kerja. Dahla sakit pinggang dan kaki akibat accident hari tu. Ada kekangan la sikit nak lasak-lasak. Oklah nak packing kat dapur pulak ni. Esok lori datang pukul 9. Sesiapa free nak tolong sila2. Erk tapi rasanya time entri ni dipublish Ibu dah selamat mengangkut barang. Hehe. Klah happy holiday semua!!

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

temp. housewife said...

cantik langsir tu.

aNnAsUe'G said...

uiii...ni yg rasa tak sabar nak pindah ni. rasa seronok je tgk rumah baru yana. buat semangat berkobar2. hihi.
walaupon penat tp mesti rasa puas hatikan. :D

SueRosly said...

Pindah rumah baru memang best.. Tapi siaplah, banyak pakai duit. Sue pun masih dalam nak simpan duit balik. Tapi umah Sue umah flat jer, bukan double storey cam Yana. All d best pindah umah.

idah said...

semoga dicekalkan hati dan kuatkan semangat..nak kemas satu rumah tu nanti...hehehehe

siti nurbaiya said...

salam
umah u lebey kurang design rumah i la.
i pun baru pindah. umah kat putra height. umah u kat mana?

Diyana Zulkifli said...

yey..ade port lepak baru..;) * bile tahunla,aku nak singgah umah ang lg ye,yana..:)

nieda said...

seronoknya nak pindah rumah baru, alhamdulillah

Zulaikha Mohamad said...

selamat berpindah and selamat unpack brg2 yer.. kiteorg still ade brg lg dlm kotak..hehehe..nnti lg penat nk kemas umah yana coz dh terbiasa umah kecik kat carlina tuh..huhu~ :D

Imma said...

besnyaa dah nak pindah rumah baru..kitorg nak kena tgu tahun depan rumah siap..adus rasa lamanyaa nak tgu..

akmafaizal said...

cantik umah...lapang bila blom masuk perabot kan..hehe

Man Siakap said...

rumah baru nak isi barang-barang tu yang banyak kos hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop